Amelia - świetny pomysł z tą tablicą
Nawet nie miałam pojęcia, że można ją zrobić samemu.
Stan, Carla - macie podobny do mnie termin porodu
Mój Synuś miał się urodzić 23 października, ale w ogóle mu się nie spieszyło. Urodził się 26, ale tylko dlatego, że wywołano poród.
Wiadomo, że ciężko było znieść upały w ciąży, ale dało się wytrzymać, bo nie miałam dużego brzucha. Gorzej było, jak zrobiło się zimno. Nie chciałam kupować ciążowego płaszcza na miesiąc, a w mój nie mogłam się zapiąć. Ratowały mnie swetry męża
Carla - nie ma się co śmiać ;P ja bez stoperów nie mogę już w ogóle spać
Uratowały moje zdrowie psychiczne, gdy mieszkaliśmy u teściów. Oni mają korytarze w domu i schody wyłożone płytkami, więc każde trzaśnięcie drzwiami było słychać 10x głośniej. Nie mówiąc już o jakichś rozmowach...Tragedia. Stopery były moim wybawieniem
Jeśli chodzi o reakcję męża na ciążę, to z mojego mogę być dumna
Zadzwoniłam do niego z pracy, jak odebrałam wyniki beta hcg. Przyleciał do mnie z kwiatami i dosłownie skakał z radości
Zgadzam się ze Stan, skoro nawet adwokat wyśmiał te bzdury Twojego ojca, to nie a się o co martwić. Wygraną masz w kieszeni
Fuma - może jak przed wyjazdem i po powrocie męża spróbujecie, to akurat będzie szczęśliwy traf
My tu trzymamy kciuki
Stan - bardzo dobrze, że się postawiłaś! To ich obowiązek, żeby Cię przebadać!
Najważniejsze, że dzidzia grzecznie w brzusiu siedzi
Oby ból już się nie powtórzył!
Wasila - ja jestem w T-mobile już ponad 10 lat (no wiadomo - wcześniej era). Źle nie jest, z zasięgiem problemu nie ma. Jeśli mogę coś doradzić, lepiej nie podpisujcie umowy w salonie, bo zaproponują badziewne telefony i drogi abonament. Zdecydowanie lepiej zadzwonić do biura obsługi klienta. Mój mąż w ten sposób wynegocjował mi niedrogi abonament z masą darmowych minut, za 2 zł nielimitowane minuty do t-mobile i o wiele lepszy tel za 1 zł, niż chcieli mi wcisnąć w salonie.
Dorcia - wspaniale, że świetnie dogadujesz się z tym chłopcem
Na prawdę Cię podziwiam, bo ja nie miałabym cierpliwości do cudzych dzieci.
Agaawa - tego właśnie mi trzeba! Duuużej dawki optymizmu
Pogoda za oknem tragiczna, a z Twojego wpisu powiało wiosną