reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

ok to naniosę poprawki wg tamtych list ,a resztę proszę o info na priw ,a jeśli nie będzie odzewu to możecie same edytować i nanosić swoje dane ,a ja potem na koniec wkleję aktualne dane.

reklama
Ada jak nie okrws to co to moze byc ? Podbrzusze tez mnie boli wczoraj to myslalam ze zaleje lazienke ta czarna krwia.
U nas choinka tez stoi i czeka na kolede ale nie wiadomo kiedy koleda bedzie wiec.jeszcze postoi:)
Nie chcę Cię straszyć, lekarzem też nie jestem. Mogło Ci coś w środku strzelić i wdało się zakażenie lub mogłaś poronić...
Normalnie krew jest czerwona. Jeśli ma kontakt z bakteriami ciemnieje. Dlatego krew podczas okresu jest brązowa a nie czerwona. Czarna może świadczyć o stanie zapalnym.
Radzę jechać do gina lub najlepiej do szpitala.

Choinka mnie ewidentnie wkurza... chwala Panu ze nie ma tutaj koledy hura! Jeden dzien jest przeznaczony na odbior drzewek przez smieciarzy i chyba 8czy9tego przypada. Bede happy jak mi to z domu zniknie.

Ada serdecznie Ci dziejuje za pomoc ! Wybiore sie jednak do szpitala bo brzuch i cale wejscie do pochwy boli mnie coraz bardziej :(

Cassie ja stwierdziłam mojemu Tacie, że skoro Mój i ja ubieraliśmy choinki to On będzie je rozbierał :-D

O jeju, ciągle ten nieznośny katar... :-( Jeszcze poszukam sobie nowej pracy:sorry:

Paula trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku. Mam nadzieję, że Cię nie wystraszyłam...

Nie wystraszylas mnie juz wiele w zyciu przeszlam w wieku 13 lat wstrzepienie rozrusznika serca poroninie lyzeczkowanie to i teraz to przezyje wyjscia innego nie ma

Ok dzisiaj juz czuje nadejście @ tak mnie narywa brzuch juz na przeklęta małpe :( niesamowite , nigdy nie podejrzewalam ze o drugiego Robaczka bede sie tak długo starać :( ! Eh... Od lipca i dalej nic... Macie jakoś sposób zeby o tym nie myśleć ?;)

Dziewczynu a do prywatnych pogaduszek mozna sie jakos zapisac??
Mnie tez juz choinka wkurza. Naszczescie mamubw doniczce wiec za duzo z niej nie spada:-)

reklama
Cześć wszystkim!
Ja jakoś czytam Was, a weny do pisania braknie. Często po prostu nie chcę się narzucać.

Paula - trzymam &&&&&, żeby dobrze było.:tak:
Nadziejka - u mnie nawał roboty - nie masz czasu myśleć:-D

Ada - zdrowiej szybko!

Ja się coraz bardiej zastanawiam nad sensem swoich starań, bo teraz mamy z m. problemy z grafikami i mała u szwagierki z kuzynkami siedzi. Przedwczoraj wróciła mi w nowych dresach wymazanych farbą witrażową - eh, nie wiecie czy ta się da jakoś usunąć?? Może nie powinnam mieć więcej dzieci? Bo u nas z pracą dla kobiety jest naprawdę ciężko, a w tej co mam nieźle płacą, zawsze na czas i bardzo ją lubię:-(

Do góry