reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Karla - do prywatnych pogaduch są typowane kobietki w wyniku głosowania na pogaduchach.
Myszencja - cześć ;)czemu piszesz ,że nie chcesz się narzucać?

reklama
Kobietka, Domka, dzięki. Po prostu kilka razy napisałam posta i czytam sobie dalej, a tu wszystkie sobie odpowiadają, a moje posty jakieś takie niewidzialne i tak jakoś doła załapałam

Paulamc oby to nie było nic poważnego:( Dobrze, że zdecydowałaś się na wizytę w szpitalu, daj znać co i jak. Silna z Ciebie kobietka:tak:

Myszencja nie narzucasz się, pisz częściej:)

Paula bardzo mi przykro, że przez tyle rzeczy musiałaś przechodzić...
Jesteś twarda. Jak przyjedziesz ze szpitala, daj znać. <przytula>

Nadzieja, chodzisz do pracy? najczęściej w pracy się o tym nie myśli :tak:

Myszencja dziękuję :-)
Ja jestem jedynaczką. Zawsze chciałam mieć rodzeństwo. Więc z punktu widzenia dziecka, warto mieć rodzeństwo. Z punktu widzenia rodzica, wiele par decyduje się na jedno lub dwa dzieciaczki.

Jakby świat był idealny, to też chciałabym 3 :-D Niestety widzę, że mam dla Darii stanowczo za mało czsu, taka poddenerwowana często chodzę, a poza tym strasznie głupio mi, że jest taka "podrzucana" innym i nie ma regularnego trybu życia. Czuję, że jestem złą matką:zawstydzona/y:

Myszencja - nie przejmuj się i pisz co u Ciebie jeśli akurat nie jesteś na bierząco , ja też teraz się dawno nie udzielałam i mi w sumie niewiele osób odpisało ,a jestem tu od początku ja ten wątek założyłam , tak bywa nie dla tego ,że ktoś chce dopiec tylko po prostu im rzadziej się pisze tym mniej osób odpowiada bo jak kogoś długo nie ma to wypada z tematu , mnie też się zdarzy ,że niechcący kogoś pominę;)

Myszencja napewno jestes dobra mama a sam fakt ze wiesz ze masz malo czasu znaczy ze sie przejmujesz. Kochana kazdy czasem nie ma az tyle czasu dla dziecka ile by chcial. A o prace ciezko z kasa tez roznie. Nie zamartwiaj sie.

reklama
Domka poważnie 4??:szok: Podziwiam:)) Ja bym chciała 1, no chyba, że będzie mnie stać to 2, bo chciałabym być w stanie moim dzieciom zapewnić wszystko czego będą potrzebowały:)

Myszencja czasem jest tyle wiadomości, że łatwo przeoczyć czyjś post lub po prostu zapomina się odpisać, to nie znaczy, że Cię olewamy:no: Nie mów tak, na pewno nie jesteś złą matką, niestety takie czasy, że czasem ciężko jest, żeby znaleźć czas na wszystko, ale na pewno poświęcasz jej tyle uwagi ile możesz:)

Do góry