Myszencja82
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny, to po prostu jest tak, że ja zawsze miałam wokół siebie pełno przyjaciół. 6 lat temu przeniosłam się do męża na śląsk. Teraz mam jedną przyjaciółkę tutaj i cieszę się choć z tego, bo ze szwagierkami różnie, a jak się mała urodziła to w ogóle nie miałam do kogo ust otworzyć i to forum ratowało mnie przed totalną deprechą.
Bubbles ja też tak chciałam i wiesz co - moja mała ma wszystko o czym zamarzy - poza mną. Efekt jest taki, że zabawek nie umie uszanować, ubrań również i myśli, że niezależnie od tego jak się zachowuje i co się stanie wszystko jej się należy:-( Teraz przykręciliśmy kurek i ciągle obrażona chodzi i próbuje wymuszać niektóre rzeczy. No, łatwo nie jest - nasz błąd
Bubbles ja też tak chciałam i wiesz co - moja mała ma wszystko o czym zamarzy - poza mną. Efekt jest taki, że zabawek nie umie uszanować, ubrań również i myśli, że niezależnie od tego jak się zachowuje i co się stanie wszystko jej się należy:-( Teraz przykręciliśmy kurek i ciągle obrażona chodzi i próbuje wymuszać niektóre rzeczy. No, łatwo nie jest - nasz błąd