reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Karla rozumiem co czujesz, nasza koleżanka też jest w ciąży(nie dość, że to wpadka, to jeszcze jej facet, który jest najlepszym kolegą mojego Męża powiedział mu kiedyś, że zmarnował sobie życie tym, że że ona jest z nim w ciąży). Ona od samego początku pali jak smok, miała rzucić, a pali jeszcze więcej, termin ma na luty, więc brzuch już widać, ukrywa się jak dziecko z tym paleniem, bo jej wstyd, a z ciążą się obnosi, a robi taką krzywdę temu maleństwu:( Jej facet ma być przy porodzie i powiedział, że pierwsze co zrobi jak dziecko się urodzi to da jej "strzała", że paliła całą ciążę..

reklama
Bella duzo odpoczywaj !!! Musi byc dobrze.
U mnie 12 dzien okresu i do tego czarne skrzepy ja juz nie wiem co sie ze mna dzieje :(
Cassie faktycznie dziwne ja wogole nie mierze dalam sobie spokoj.

hej,
mam grype. Nawet ciezko wyczyscic nos, bo intensywnie wydmuchiwac nie mozna po estrakcji.dziwnie ta ranka wyglada.wczoraj mylam zeby i moglam troche naruszyc.chyba sie skusze na usuwanie osadu po miesiacu.

Paula idz do gina bo to nie jest normalne ze okres trwa 12 dni. Tym bardziej martwia te czarne skrzepy. Nie chce Cie straszyc ale to moze nie byc okres. Trzymam kciuki zeby wszystko bylo w porzadku.

Ada zdrówka! Omeczysz się biedulko :sad:
Ja dziś też umieram, już dawno nie miałam tak bolesnej @, do tego guz na bliznie się jakby powiększył i rwie mnie strasznie.

Jak mąż wstanie po nocce to jedziemy na zakupy i do mojej babci bo wczoraj miała imieniny, a wieczorem jakiś film obejrzymy.

Ada nie, zrobiła mi się endometrioza w bliznie, komplikacja po cesarce. Szczególnie przy @ ten guz jest wyczuwalny. Tylko do wycięcia ale mój gin nie chce teraz tego ruszać tylko po ciąży albo przy cesarce (jeśli ją będę mieć).

reklama
Do góry