reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Cześć Dziewczynki :-D Pytacie o obiad- ja z racji, że od 5 dni jestem na diecie, to dzisiaj miałam 2 plastry chudego schabu w sosie z pomidorów z puszki z dwoma ziemniaczkami. Skromne, ale pyszne było :-) Dziewczynki czy któraś z Was brała kiedyś wiesiołek, pomagający na śluz?? Ja biore w tym cyklu pierwszy raz. U mnie 14 dc, dopiero przed chwila policzyłam. Jakis totalny luz mam z tym cyklu :happy2:

Maluś- cieszę się Kochana, że nastrój u Ciebie powoli lepszy. Ja myśle, że skoro tak ładnie się oczyszczasz to nie potrzeba będzie tego okropnego zabiegu :tak:

Iwo- pamiętaj, że wierzę w Ciebie i @ MA ZAKAZ przyjścia, jasne ;-)

Aschlee- Podziwiam Cię za tę anielską cierpliwość :-)

DZIEWCZYNKI KOCHANE SKŁADAM WAM I SOBIE ŻYCZENIA, OBY PRZYSZŁY ROK BYŁ DLA NAS BAAARDZO PŁODNY I OBY NASZE MARZENIA O BYCIU MAMĄ SPEŁNIŁY SIĘ :laugh2:

Anula, staram się nie myśleć o najgorszym. Dlatego też zrobiłam swoją słynną sałatkę z carry, M przywiezie produkty to zrobię jeszcze sałatkę z zupką chińską, koreczki i kanapeczki :) + do tego będzie piccolo o smaku truskawkowym :p Impreza na całego. Tylko ciekawa jestem ile mojemu M zajmie czasu w pracy. oby szybko skończył.

Aschlee- a ile dni już spoznia Ci się @?????

Malus- ja uwielbiam wszystko co jest z przyprawa CURRY! Szybko mi tu przepis proszę dac :-D

reklama
Do góry