reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Właśnie też się nad tym zastanawiałam kiedy rozbierać, pewnie albo jutro to zrobi mój M, albo w poniedziałek, my z reguły czekamy do wizyty księdza, a potem rozbieramy:) Kolędę mieliśmy wczoraj, więc można rozbierać:)

Buble szczerze to mogłabym teraz nie byc w ciazy bo Aga we wrzesniu idzie to pierwszej klasy i bedzie potrzebowała mojej uwagi a jak sie dzidzi urodzi to niestety ale bedzie ciut odsunieta;-/i wolałąbym dlatego w padzierniku rodzic;-)

Lisica no to nieciekawie.
Domka ja rozbieram choinki po koledzie czyli 12 stycznia. Choinke mozna trzymac do 2 lutego czyli do Matki Boskiej Gromnicznej.
Ja wczesniej chowam bo mam jedna zywa wiec jak ja bedziemy rozbierac to sztuczne tez.

Ada jak nie okrws to co to moze byc ? Podbrzusze tez mnie boli wczoraj to myslalam ze zaleje lazienke ta czarna krwia.
U nas choinka tez stoi i czeka na kolede ale nie wiadomo kiedy koleda bedzie wiec.jeszcze postoi:)

hej w końcu się dospałam wczoraj o 18 padłam i spałam do 22 ,przerwa na luteinę i znowu kima do 10 rano ,ale czuję się o niebo lepiej;)

No nie było mnie długo bo od razu po świętach przyjechały z nami 3 córki szwagra i nie miałam czasu bo one używały laptopa.

Ponawiam pytanie : czy ktoś może aktualizował listę pod moją nieobecność ?Bo na razie tylko Lisica mi dała znać na pw jeśli chodzi o jej datę kolejnej @ , prosiłabym o info żebym mogła ją poprawić;)

reklama
Do góry