reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
ja mam już same zielone światełka od lekarzy więc działamy , dziś 6dc @ sobie poszła zobaczymy ile staranka potrwają mam nadzieję ,że nie długo ,ale same wiecie ....
pozdrawiam i czekam na wieści co u Was ???

Kobietko &&&& A ja w sumie raczej mam złe przeczucia co do tego cyklu u mnie, więc odpuszczam:) Ł i tak od niedzieli do wtorku jest na szkoleniu, więc nici ze starań w tym czasie...
Heh nawet nie wiem, który dzień cyklu u mnie:) podpatrzę w sygnaturce:)

Paulinko - czasem jak się nie wie który to dzień to można trafić bo tak na prawdę jak człowiek wie to chyba jest trudniej bo się kobieta nastawia trochę ,a jak się nie wie to nawet nie wiadomo kiedy i można zajść ;) także nie spisuj tego cyklu tak od razu na straty mąż wróci stęskniony to wiesz:-p

Jakieś mam takie przeczucie, że z tego cyklu nici co oczywiście nie oznacza, że przytulanek nie będzie:) Ale raczej obejdzie się bez testowania na koniec cyklu:)

ja też nie nastawiam się na wielkie testowanie postanowiłam usłuchać lekarza i dopiero w ewentualnie 35dc jak @ nie będzie zrobić test tak mi lekarz radził aby wytrzymać te kilka dni po terminie @ i dopiero aby się nie rozczarowywać za każdym razem i tak planuję zrobić ,a jak to będzie to się okaże w praniu :)

No z drugiej strony jeśli będzie problem z utrzymaniem ciązy we wczesnym stadium to przy testowaniu późniejszym nie zostanie on wykryty... Zawsze można iśc na betkę- ona jest najabrdziej wiarygodna... Ja niestety nie mam na nią szans- najbliższe labolatorium prawie 30 km ode mnie...

hej kochane my juz po przeprowadzce:) wszystko ograniete i zblizaja sie te dni w koncu:) przytulanka czas zaczac na spokojnie:) ciekawe jak to bedzie:)
trzymam &&&& za wszystkie kobietki:)

reklama
Cześć dziewczyny. To i ja myślę dołaczę do Waszego grona. Co prawda my dopiero się zdecydowaliśmy na to, że czas pomyśleć o drugim maleństwie, ale dołączę i tak. DWczoraj wzięłam ostatnią tabletkę i w przyszłym tyg mam wizytę umówioną u mojej Pani ginekolog, aby z nią uzgodnić co i jak teraz należy rozpocząć. Jakie badania i jak sytuacja wygląda :) Ale myślę, że miło będzie już móc podyskutować na ten temat.

Nasza córcia ma już 3 latka i czas najwyższy, żeby nie była jedynaczką, bo później im większa różnica wieku tym już mniejsza zażyłość między dzieciaczkami, a przynajmniej na początku do pewnego wieku. Trzymam kciuki za te, które staranka zaczęły pełną parą :D

Do góry