reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od jesieni 2013

Spooky ja właśnie jestem po pierwszej owu od porodu... Ale wcześniej musiałam przejść czterocyklową kurację tabletkami anty- torbiele i nieregularne cykle. No a teraz piję ziółka Ojca Sroki:)

reklama
hej kobietki ja tak wpadam teraz malo bo wiecie jak to z 2 latkiem brak czasu poza tym szukamy z moim mieszkanka... ostatnio owu mialam sakramecka tak mi jajnik dawal ze szok nei moglam sie ruszac ale jeszcze odwlekamy staranka jak juz bedziemy po przeprowadzce moj sie upiera zeby od pazdziernika zaczac....no zobaczymy chcialam was doczytac ale niestety babcia z Fabim wrocili i skonczyl sie luzzz:/ takze trzymam &&&&& za wszystkie kobietki:) pozrawiam

witajcie dziewczyny :-)

postanowiłam do Was dołączyć... za mną kolejny nieudany cykl :-( robię sobie miesiąc przerwy - aby odsapnąć trochę i kolejne intesywne starania od października :-) dopisuję się do listy

Paulinka88- mama Mikołaja , staranka w toku
ARLEN- staranka w toku
Jenny - Aniołkowa Mama - staranka w toku
Agaawa - Aniołkowa Mama - staranka w toku
Piaska- staranka w toku
Mika.k - Aniołkowa Mama - staranka w toku
KPe007- staranka w toku
Edyta89
- Aniołkowa Mama - wrzesień 2013
Kobietka22- Aniołkowa Mama - wrzesień 2013
Anulka 198424- wrzesień/październik 2013
Mycha05- wrzesień 2013
Mikaaa- mama Zuzi - wrzesień 2013
basik77- wrzesień 2013
spooky27- Aniołkowa Mama - wrzesień 2013
mar-chew - mama Hani - październik 2013

Mar-chew - witaj u nas :) już się nie mogę doczekać tych jesiennych pogaduszek starankowych ;p , ja dziś odebrałam wyniki badań cukier i toksoplazmozę i nie wiem muszę iść z tym do lekarza cukier w normie ,a toksoplazmoza ma dwa miana jedno w normie ,a drugie ujemne ....

Jak ujemne to tokso jeszcze nie przechodziłaś:) musisz teraz to co jakiś czas kontrolowac:) Ja jestem już po tokso:)

hej co tu taka cisza? ja usypiajac malego zasnelam razem z nim:) oczywiscie moj mnie obudzil :) czyzbyscie juz koncentrowali sie na starankach hehe

to my rano zazwyczaj wstajemy a drzemke maly ma kolo poludnia :) ale nie powiem nieraz sobie i z nim pozwole oczka zamknac hehe... teraz troche ruchu nas czeka jesli wszystko pojdzie po naszej mysli to w sobote bedziemy mieli mieszkanko i przeprowadzka az sie boje hehe ale jak juz sie ogarniemy to czas STARANKA ZACZAC HIHI

reklama
cześć babeczki co u Was, ja byłam na weekendzie rodzinnym i było fajnie ,ale krótko ostatnio mi net padł ,ale już jest ok i jestem jak przygotowania ????

Do góry