reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

witaj kinia:)

my po staraniach teraz czekamy:) przytulanko bylo w pelnym szczycie ciekawe co z tego bedzie:) dzis jak nigdy (od bardzo dawna) mialam bialy sluz juz zapomnialam co on onacza nie lepi sie ale jest strasznie mleczny... my juz ogarnelismy sie na nowym mieszkanku w sumie zostaly tylko detale:)

a co u was kochane??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej kochane:) Coś tu słaby ruch... Widzę, że działacie, więc teraz tylko czekać na wyniki:) Kiedy testowanko?

cześć babeczki u mnie przestój bo mam grzybka , pojechałam do taty na tydzień niby ,ale wróciłam wcześniej w zeszłym tygodniu bo musiałam iść do lekarza no i teraz muszę się wyleczyć i dopiero starać ciągle coś ehhh
także kibicuję Wam i trzymam kciuki mocno ,a ja czekam puki co

Hej

Jest tu jeszcze ktoś? Bo ja bym tu chętnie dołączyła, na staraczkach 2013 za duży tłok jak dla mnie.
Akurat od października wznawiamy działanie to watek by był dla mnie jak znalazł:-):tak:.

O jeszcze Wam zapomniałam napisać:) Mój cykl bezowulacyjny zaskutkował dwoma kreseczkami:) Nadal ciężko mi w to uwierzyć:):):)

Paulinka gratuluję:-D.Tez taki chcę;-). U mnie owulacyjny ale chyba lipa, bo to był taki cykl na regeneracje i mało się staraliśmy. Chociaż nie powiem-jakaś tam iskierka nadziei się tli

reklama
Do góry