reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Witajcie! Ja mierzę tempkę dalej i czekam czy będzie owu czy nie. A poza tym to koniec wakacji, więc... wracam do pracy od poniedziałku :baffled:

paulinka - ja nawet nie liczę na to, że uda mi się za pierwszym razem... chcę jedynie wiedzieć czy "działam" jak należy w kwestii jajeczkowania. Mam nadzieję, że nie będę się tak napalać jak przy drugiej ciąży, bo potrafiłam 5 dni po owulacji robić testy ciążowe... Zbyt mocno mi zależało i jak się skończyło... Powtarzam sobie, że będzie co ma być, ale nie wiem jak długo dam sobie radę...

Witam wszystkich

Zaczynamy z mężem ponowne starania na dobre. Wcześniej staraliśmy się ok roku i nic z tego nie było potem przez niedoczynność tarczycy musieliśmy odłożyć starania na dalszy plan. Teraz 16 miałam histeroskopię i od września zaczynamy starania.

Wszystkie badania porobione i jest zielone światło.

a ja będę mierzyła od przyszłego cyklu @ ma być jutro pożyjemy zobaczymy czy będzie w terminie bo jak nie to wszystko się przesunie znowu...Powiem Wam ,że myślałam ,że bardziej nakręcona będę chodzić,ale jak na razie wszystko w normie zobaczymy co będzie jak się zacznie ;p

Witajcie:) w koncu cos sie tu ruszylo:) my juz spakowani w torby pudla itp wystarczy do aut i w droge hehe takze w sobote bedziemy juz w swoim gniazdku i kto wie moze juz sie cos bedzie dziac jak Fabi zasnie hihi...ja teraz nawet nie liczylam na cos bo ominelismy owulke i od poniedzialku mam @ jak tylko sie rozpakujemy to mysle ze akurat trafimy na super dni i kto wie moze sie uda ;)
pozdrawiam goraco i trzymam &&&&&&& za wszystkie staraczki:)

hop hop dziewczynki mamy wrzesień dokładnie pierwszy września staraczki wrześniowe proszę się meldować ja zaczęłam właśnie nowy starankowy cykl dziś przyszła @ teraz czekam aż sobie pójdzie i będziemy działać :)

reklama
Do góry