reklama
K
kobietka22
Gość
cześć babeczki , ja zaczynam nowy cykl dziś 3 dzień @ ,a potem działamy , na dodatek termin kolejnej @ wypada na 27 października czyli na rocznicę naszego ślubu nie chcę się za bardzo napalać , no ,ale liczę na ten cykl i będziemy intensywnie nad nim pracować bo gdyby się udało to byłby piękny prezent :-)
zapraszam serdecznie
Paulinko - jeszcze tu Ci pogratuluję gratulacje !!!!!!!!!!
zapraszam serdecznie
Paulinko - jeszcze tu Ci pogratuluję gratulacje !!!!!!!!!!
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Anulka pewnie, że Was wszystkie zarażam i czekam na Was na czerwcówkach
Fuma_Foch
Fanka BB :)
czesc
KONTRA-ja tez czekam na @.Chociaz wielkiej nadziei nie mam bo juz jakies paskudne plaminie sie pojawilo.
KOBIETKO-powodzenia w staranach.
PAULINKA-moze zaczniesz dobra passe na tym watku.
ANULKA- a Ty na jakim etapie jestes?
KONTRA-ja tez czekam na @.Chociaz wielkiej nadziei nie mam bo juz jakies paskudne plaminie sie pojawilo.
KOBIETKO-powodzenia w staranach.
PAULINKA-moze zaczniesz dobra passe na tym watku.
ANULKA- a Ty na jakim etapie jestes?
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
fuma acha, teraz tutaj Cię wylukałam, ale nie bój się, nie mam mani prześladowczej, don't worry
zwyczajnie nie chcę by nam się kontakt urwał i będę się przypominac co jakiś czas
widzę plamienie u ciebie, ech, wkurzające te plamienia, mnie plamienie też pokrzyżowało plany, bo za plamieniem przyszłą @ i to wcześniej niż powinna
ajajaj, nie podoba mi się bo to oznacza, że miałam bardzo krótką fazę lutealną, a ostatnia była już taaaaka ładna :-(
pieprze to czekanie na CUD, wczoraj umówiłam się na HSG, dosyć odwlekania tego w nieskończoność, od czerwca łudzę się, że może uda się po ziołach, może uda się po lekach na tarczycę, yhy, jaaasne
pora wziąć los w swoje ręce
kobietka w sumie idziemy równo z cyklem, razem zaczynamy nowy cykl, powodzenia, oby październik był dla nas szczęsliwy!
zwyczajnie nie chcę by nam się kontakt urwał i będę się przypominac co jakiś czas
widzę plamienie u ciebie, ech, wkurzające te plamienia, mnie plamienie też pokrzyżowało plany, bo za plamieniem przyszłą @ i to wcześniej niż powinna
ajajaj, nie podoba mi się bo to oznacza, że miałam bardzo krótką fazę lutealną, a ostatnia była już taaaaka ładna :-(
pieprze to czekanie na CUD, wczoraj umówiłam się na HSG, dosyć odwlekania tego w nieskończoność, od czerwca łudzę się, że może uda się po ziołach, może uda się po lekach na tarczycę, yhy, jaaasne
pora wziąć los w swoje ręce
kobietka w sumie idziemy równo z cyklem, razem zaczynamy nowy cykl, powodzenia, oby październik był dla nas szczęsliwy!
Fuma_Foch
No wreszcie się dopchałam do kompa, bo już mnie ten tablet wkurzał.
Karola- no właśnie ja mam ten sam problem.Coś mi się ta lutealna faza chyba skróciła.Mam niby plamienie ale już się czuje jak przed @ ,to pewnie jutro albo pojutrze nadejdzie.
Napisałam Ci na wiosna/lato 2013 , ale chyba nie widziałaś-moja lekarka mi powiedziała,że witamina B6 obniża prolaktynę.To może przez nią miałaś PRL za niskie? Słyszałam tez dopiero co,ze zioła o. Sroki niby tak jak wiesiołka trzeba brać tylko do owu.Ale sama juz nie wiem w co wierzyć.
Jeżeli teraz będę miała krótsza ta lut.fazę to już się czuję zbita z tropu.
Postanowiliśmy,że nie odpuszczamy i lekarz ma nam znaleźć przyczynę.
A u Ciebie może HSG wszystko naprawi i będzie ok.Na pewno.
Kontra-czyli planowo mamy @ na ten sam dzień. Tylko,że ja pewnie dostane prędzej bo już się coś czai.
Karola- no właśnie ja mam ten sam problem.Coś mi się ta lutealna faza chyba skróciła.Mam niby plamienie ale już się czuje jak przed @ ,to pewnie jutro albo pojutrze nadejdzie.
Napisałam Ci na wiosna/lato 2013 , ale chyba nie widziałaś-moja lekarka mi powiedziała,że witamina B6 obniża prolaktynę.To może przez nią miałaś PRL za niskie? Słyszałam tez dopiero co,ze zioła o. Sroki niby tak jak wiesiołka trzeba brać tylko do owu.Ale sama juz nie wiem w co wierzyć.
Jeżeli teraz będę miała krótsza ta lut.fazę to już się czuję zbita z tropu.
Postanowiliśmy,że nie odpuszczamy i lekarz ma nam znaleźć przyczynę.
A u Ciebie może HSG wszystko naprawi i będzie ok.Na pewno.
Kontra-czyli planowo mamy @ na ten sam dzień. Tylko,że ja pewnie dostane prędzej bo już się coś czai.
Ostatnia edycja:
A
Anulka198424
Gość
Fuma ja juz jestem pod koniec @ zaczelismy sie napalac z moim bo sie 2 dni spozniala a na 3ci przyszla ehh :/
Paulinka zarazaj zarazaj hihi
Kontra witaj
Paulinka zarazaj zarazaj hihi
Kontra witaj
Fuma_Foch
O Anulka to jesteś w najlepszym czasie,cały cykl przed Tobą.To powodzenia w starankach.
reklama
A
Anulka198424
Gość
Fuma masz racje ale co bedzie jak zafasolkuje i dzieci bede miala z lipca hehe w jednym miesiacu 2 imprezki??
Albo niech sie dzieje wola nieba ja nie zamierzam liczyc itp bo to nie zdaje rezultatu...przed poczeciem Fabiego staralismy sie poltora roku i nic... w koncu powiedzialam sobie ODPUSZCZAM niech sie dzieje co chce i prosze to odpuszczenie ma skonczone 2 latka wiec nie wiem czy tak samo teraz nie zrobie i nie bede sie goraczkowac
akurat plodne wypadaja mi na urodzinki mojego Pana wiec kto wie jak to sie skonczy
Albo niech sie dzieje wola nieba ja nie zamierzam liczyc itp bo to nie zdaje rezultatu...przed poczeciem Fabiego staralismy sie poltora roku i nic... w koncu powiedzialam sobie ODPUSZCZAM niech sie dzieje co chce i prosze to odpuszczenie ma skonczone 2 latka wiec nie wiem czy tak samo teraz nie zrobie i nie bede sie goraczkowac
akurat plodne wypadaja mi na urodzinki mojego Pana wiec kto wie jak to sie skonczy
Ostatnio edytowane przez moderatora: