reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Oj kochana zadzialakad na mnie jak balsam na dusze :* gdzieś mi sie lżej zrobiło i będzie tak jak mówisz obojętnie co sie stanie jeśli bede miała walczyć dalej to tak tez zrobię :) :):) napewno u góry jest zapisane kiedy ma sie udać :) musi sie wkoncu udać i JUZZZZ !

I NAM WSZYSTKIM SIE USA BO TAK BYĆ MUSI :)!!!!!!!!!!

Bo zawsze trzeba walczyć do samego końca, aby dopiąć swoich marzeń! I nie ważne ile to bedzie trwać, ważne ze cały czas będziemy silne, aby piąć się dalej. A smutek, złość, wkurzenie niech doda każdej z nas sile do dalszego działania i owocnych rezultatów!

O! ;)

reklama
Dziewczyny trzeba być dobrej myśli i pozytywnie się nastawić , trzymam mocno za Was kciuki oby nastąpił wysyp II ;D

No i chciałam prosić o Wasze kciuki dziś idę do gina , tego na nfz , muszę odebrać wyniki badań mam nadzieję ,że będą dobre i w normie , jedno usg już mi robił więc nie wiem czy zrobi kolejne ....mąż jedzie ze mną , zawsze mam stresa przed wizytą;)

Ps- mi też strzelają kolana.

K_a_S
To kuruj sie ino szybko!
Aby nic sie bardziej nie rozwinęło, bo najgorsze co moze byc to zachorować.
I zdrówka Ci życze, oby szybko to co sie przypałętało polazło!

Kobietko
Nie stresuj sie kochana!
I niech maż Cie za rękę trzyma i ten stres twój przejmie, co sie uspokoisz!
No i trzymam kciuki za wizyte!! :*
Wszystko bedzie dobrze! Zobaczysz.

Kobietko22 trzymam kciuki za wizytę:-)czekamy na relacje

JĄ się zapisałam na jutro wskoczyłam na czyjeś miejsce bo coś mi ten lewy jajnik dokucza do tej pory tłumaczyłam go okresem i ovu ale teraz nie ma prawa boleć a często miałam na nim torbiel ... Grr
A co do ćwiczeń też miałam wczoraj pierwsza serię i dzisiaj chodzę połamana :p

reklama
Do góry