reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Jussastar - trzymam mocno &&&&&!
I niech sie uda! :) :*

I Tobie i wszystkim przesyłam teraz ogrom fluidków.. Bo z maleństwem jemy i mamy wiecej siły ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!

reklama
dawno mnie nie było tutaj ja wraz z mężem byłam i ginekoloszki i kazała nam wyrzucić termometr i kalendarz podrzeć, dać sobie więcej luzu i przyjść za trzy miesiące już w trójkę a jak nie to wdroży inne środki co kolwiek to znaczyło zobaczymy czy coś wyjdzie z tego póki co temperaturę dalej mierzę i oby utrzymała się długo na takim poziomie... w piątek powinnam dostać @ oby nie przyszła

K_a_S

Trzymam mocno &&&&&!

Czesto kobietki pisały, ze jak mierzą temperaturę to potem ciezko sie odzwyczaić od przyzwyczajenia mierzenia. :)

Fajna ta Twoja ginekolożka. :)
No i czekamy na dwie kreseczki, a nie na @ u Ciebie! :)

Blueberry - sama nie wiem jak sie czuje :( chyba dlatego ze tak juz bym chciała te dwie KRECHY !!! :0 czasami mi sie wydaje ze czuje klucia, czasami ze jednak idzie @ więc pewnie przyjedzie ! Temperatury nie mierze bo z tego co posalyscie to trzeba sypiac dobrze i o jednej porze mierzyć a Moj Seba czasu pare razy sie budzi chce piciu, albo coś mu sie przysni więc u mnie to nie do wykonania :0 dziękuje ze pytasz :* może dzisiaj w skrzynce na listy bedą juz testy i sie wszystko wyjaśni aczkolwiek boje sie rozczarowania - może bede czekać na @... Wątpię ze wytrzymam :0

Domka -nie martw się nowy cykl nowe starania:-)

KAS -właśnie się zastanawiałam co się z Tobą dzieje:-)powodzenia i trzymam kciuki

Justastar mocno zaciskam kciuki:-)

U mnie znowu w tym miesiącu będzie stres czy uda się wstrzelić w ovu bo w tym terminie wypadają mężowi egzaminy i będzie poza domem a ostatni wypada 24 byli w przewidywany dzień ovu;-)

Ostatnia edycja:
reklama
DOMKA nie przejmuj się ja ostatnio po rozmowie z gilekoloszka nastawiłam się że szkrab sam zdecyduje kiedy będzie odpowiednia pora na niego, tym bardziej że jesteśmy młodzi i czas gra na naszą korzyść. Mnie dawno nie było bo mam problemy z babcia ( wkurzam się że tylko ja z moja mam się zajmuję, a druga córka babci ma ją gdzieś) mam nadzieje że wszystko się ułoży jakoś Na weekend byłam w górach odreagować wszystkie problemy, ponoć góry są bardzo płodne zobaczymy;p Zabieram się za projekty bo mam masę zaległości w studiach i pracy mgr W poniedziałek mam wizytę u ortopedy z moim kolanem nie wiem czy czasem nie zdecyduję się jednak na operacje bo coraz bardziej daje mi ono w kość. Ciekawe co powie bo co jeden to inaczej. A ja już zwyczajnie mam dość i marze żeby pozbyć się bólu.

Do góry