reklama
dziewczyny nie wiem co się dzieje ale coś dziwnego w każdym razie pojawiło mi się lekkie plamienie inne niż okres takie jasno różowe i dosłownie kilka kropel, dziwne to w każdym razie @planowo powinna być w piątek temperaturę zmierzyłam przed chwila dla pewności i z tego co wiem to jak jest @ to powinna spaść a u mnie nadal 37,1 czy może rzeczywiście @ mi się zaczyna?
blueberrry
Szczęśliwa :)
Albo @ Ci daje znać, ze sie zaczyna, albo to plamienie implantacyjne K_a_S.
Trzymam kciuki za to drugie!
Trzymam kciuki za to drugie!
Ritta gratuluje!!!
Happymam tez gratuluje!!!
Jeszcze ktos ma jakies dobre wiesci??
Domka tule mocno.
Powiedzcie mi jaki jest dobry kwas foliowy a ktory nie kosztuje majatek??
Ja dzisiaj jade do rosmana po rekawice do masazu i peeling bo oliwke juz mam i zaczynam dba o cialko juz teraz
Happymam tez gratuluje!!!
Jeszcze ktos ma jakies dobre wiesci??
Domka tule mocno.
Powiedzcie mi jaki jest dobry kwas foliowy a ktory nie kosztuje majatek??
Ja dzisiaj jade do rosmana po rekawice do masazu i peeling bo oliwke juz mam i zaczynam dba o cialko juz teraz
Myszencja82
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki,
ja jak zwykle zalatana. Dzisiaj jest w ogóle jakiś dziwny dzień z tego co Was czytam. Ja jestem w 14 dniu cyklu (ponoć bezowulacyjnego, bo mam tylko 1/3 tego lewego jajnika). Wczoraj przytulanki, tak dla sportu i przyjemności, a dzisiaj w pracy jak mnie nagle nie zakłuje ten jajnik, że aż mi się oczy otworzyły. Czyżby ten weteran jednak działał?
ja jak zwykle zalatana. Dzisiaj jest w ogóle jakiś dziwny dzień z tego co Was czytam. Ja jestem w 14 dniu cyklu (ponoć bezowulacyjnego, bo mam tylko 1/3 tego lewego jajnika). Wczoraj przytulanki, tak dla sportu i przyjemności, a dzisiaj w pracy jak mnie nagle nie zakłuje ten jajnik, że aż mi się oczy otworzyły. Czyżby ten weteran jednak działał?

K
kobietka22
Gość
hej ja po wizycie , usg nie miałam tylko badanie ręką , lekarz powiedział ,że jest ok , potraktował mnie jak zło konieczne , już nigdy więcej na nfz nie pójdę i kropka , mam złe wyniki moczu przepisał furagin ,ale nie ufam mu zanim wezmę skonsultuję się z moim prywatnym ginem.
reklama