dziewczeta nie smutam sie za bardzo bo mnie brzuch boli. Domyslałąm sie ze @ przyjdzie;-) dobrze ze jest bo najgorsze czekanie w niepewnosci. To mój ostatni cykl w którym mierze i łykam witaminy. Jaks ie nie uda to ide na zywioł;-) Nadzieja ja ci dopinguje z całego serca
reklama
blueberrry
Szczęśliwa :)
Nadzieko, to teraz pozostaje czekać i zdać sie na to co przyniesie dzien.
Trzymam mocno &&&!
I rozumiem Twój stres, Twoj strach.
Ja kiedy miałam testować miałam pietra. Cholernie sie bałam, że się rozczaruję. I w momencie kiedy zrobiłam ten test, dopatrywałam plusika (tutaj plusik, nie dwie kreski na ciaze)
I był bladzioch, ale był. Ale nie wierzyłam, bo ciezko było mi uwierzyć, ze za pierwszym razem i zaskoczyliśmy.
Wam tez sie uda, napewno!
Bo każda z Was tez doczeka sie tego momentu, ujrzenia dwoch kresek.
Zobaczysz, bedzie dobrze.
A nawet gdyby @ przyszła, jest kolejny cykl i kolejne mozliwosci. I na początku bedzie rozczarowanie, ale najważniejsze to zebrać siły na kolejne staranka.
I wyluzować..
:*
Tule Cis mocno!
Trzymam mocno &&&!
I rozumiem Twój stres, Twoj strach.
Ja kiedy miałam testować miałam pietra. Cholernie sie bałam, że się rozczaruję. I w momencie kiedy zrobiłam ten test, dopatrywałam plusika (tutaj plusik, nie dwie kreski na ciaze)
I był bladzioch, ale był. Ale nie wierzyłam, bo ciezko było mi uwierzyć, ze za pierwszym razem i zaskoczyliśmy.
Wam tez sie uda, napewno!
Bo każda z Was tez doczeka sie tego momentu, ujrzenia dwoch kresek.
Zobaczysz, bedzie dobrze.
A nawet gdyby @ przyszła, jest kolejny cykl i kolejne mozliwosci. I na początku bedzie rozczarowanie, ale najważniejsze to zebrać siły na kolejne staranka.
I wyluzować..
Tule Cis mocno!
K
kobietka22
Gość
KaS - ja znam dwie pary ,które w górach zaszły ;D także trzymam kciuki czasem taki wyjazd i oderwanie się od codzienności bardzo pomaga , my wyjechaliśmy nie daleko w sumie bo do kuzynki w płodne dni , wszystko odbyło się w sumie bez nastawiania na sukces bo to jednak u kogoś więc trzeba się uwijać było aby np któryś z dzieciaków na siku nie szedł akurat czyli było na szybko myk myk i po sprawie nie było czasu na leżenia z tyłkiem do góry tak jak poprzednim razem i zaskoczyłam ;D mój mąż wymyślił pewną teorię ,że skoro normalnie plemniki płyną pod górę ,to jak się kobieta tyłkiem do góry ustawi to głupieją i płyną w odwrotnym kierunku
on to też ma pomysły 
Domka- przytulam i mocno ściskam kciuki za kolejny cykl

Domka- przytulam i mocno ściskam kciuki za kolejny cykl
kobietka22 heh ja też mam koleżanke która zaszła w górach i pare innych osób mi mówiło żeby jechać w góry
zobaczymy co będzie za kilka dni mój to mi nie pozwala wstawać po przytulaniu żeby jego armia nie uciekła przypadkiem;p nawet siku mi nie da zrobic;p
nadzieja!
Fanka BB :)
Blueberry dziękuje słońce za piękne słowa :* to jest taki głupie , ja w głębi ducha wiem ze tak jak piszesz wkoncu sie uda i zapomnę o tym czasie co byłam zła , rozczarowana, smutna ! I powiem sobie i widzisz trzeba było wrzucić na luz ... Ale normalnie ogarnia mnie wściekłość bo zaczynam czuć podbrzusze .... Kurnaaaaa no ! Trudno co ma być to będzie nic nie poradzę jakoś to na klate przyjmie
bo muszę ;D
blueberrry
Szczęśliwa :)
Blueberry dziękuje słońce za piękne słowa :* to jest taki głupie , ja w głębi ducha wiem ze tak jak piszesz wkoncu sie uda i zapomnę o tym czasie co byłam zła , rozczarowana, smutna ! I powiem sobie i widzisz trzeba było wrzucić na luz ... Ale normalnie ogarnia mnie wściekłość bo zaczynam czuć podbrzusze .... Kurnaaaaa no ! Trudno co ma być to będzie nic nie poradzę jakoś to na klate przyjmiebo muszę ;D
To nie jest głupie kochana.
Każda z nas tak ma.
Każda czeka na dzien testowania i każda ma nadzieje do samego końca.
Każda chce widzieć plusiki, kreseczki, gwiazdki, kółeczka i inne nawet rzeczy które by tylko oznaczały ciąże.
Nie nakręcam, ani nie śmiem zmieniać czyjegoś myślenia, ale powiem Ci/Wam
Że ja też myślałam, że okres idzie. Czułam podbrzusze, u dołu kręgosłup, miałam wachania nastroju, i byłam bardziej leniwą niż zwykle, ale do samego końca trzymała mnie myśl, że muszę byc pozytywnie nastawiona, i co ma byc to bedzie. Udało sie! A gdyby wtedy sie nie udało to tez bym była zła i wściekła, ale zbierała bym siły na kolejne staranka, bo przecież to bardzo przyjemna sprawa.
I dodam na to nie ma reguły, kiedy i kto zaskoczy.
Bardzo za Ciebie i Was wszystkie trzymam kciuki!
Domka
Ja pamietam jak ja zaczęłam ćwiczyć przed ciąża, przysiady, skłony, brzuszki (ale nie na wariata) i zaczęłam sie śmiać sama z siebie, jak mi strzelało w kolanach...
Ostatnia edycja:
reklama
nadzieja!
Fanka BB :)
Oj kochana zadzialakad na mnie jak balsam na dusze :* gdzieś mi sie lżej zrobiło i będzie tak jak mówisz obojętnie co sie stanie jeśli bede miała walczyć dalej to tak tez zrobię

napewno u góry jest zapisane kiedy ma sie udać
musi sie wkoncu udać i JUZZZZ !
I NAM WSZYSTKIM SIE USA BO TAK BYĆ MUSI
!!!!!!!!!!
I NAM WSZYSTKIM SIE USA BO TAK BYĆ MUSI