karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
mariaa uuu to aż tak...
ritta a w której córka jest kl?
ritta a w której córka jest kl?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a tak na marginesie to karolqu to inna dziewczyna, jej termometry już niepotrzebna bo poszczęściło jej się i już zaszła
Czesc dziewczyny
oj ciezki dzien dzisiaj :O aktywnie ... oczywiscie nadrobienie was po calym dniu - KOSMOS
Moj synuś kąpie się pod nadzowrm mezulka wiec na sekunde wpadam :O mam nadzieje ze znajde jeszcze dzisiaj chwile zeby was podczytac porządnie :O ...
Mam nadzieje ze bedzie nam sie wszystko układac Kobietki jka trzeba - mam nadzieje ze wkrótce bedziemy na przyszłych matulkach pisać !!!
Ja robiłam dzisiaj rano test bo oczywisscie nie wytrzymalam - negatywny .... A gdzies juz sie pogodzilam i chyba zakupie testy owulacyje dla wiekszej kontroli ! :/ @ jeszcze nie przyszla od czasu kluje mnie i pobolewa brzuch , no zobaczymy kiedy nadejdzie...
Tez tak jak Wy czytuje posty o tym jak dziewczyny sie testuja w dzien @ i maja negatywa a nagle po tygodniu pozytyw wychodzi... Co cykl mam nadzieje ze tak bede miala i NIC eh...
Musimy miec duzo mocy w sobie Kobiety ! ja wspieram sie wami i nie moge sie poddac bo musze wam potowarzyszyc
Odezwe sie jeszcze bo juz maz wola - masakra ani chwili dla siebie :O:O:O:O
to jest - MACIEZYNSTWO :-):-):-):-) BUZIOLE:*