reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od jesieni 2013

Amalee tak 2. Jeden jest moj (kiedys byl wdpolny ale po rozwodzie przepisalam go na siebie i sama splacam). Drugi mojego m. Mieszkamy w moim mieszkaniu a drugie stoi puste i chcemy go wynajac.

No ale teraz jak znow jestesmy razem to wspolnie ciagniemy ten wozek;)

reklama
Teraz sprawdzam sobie testy jakie są tu dostępne w aptekach.
Karola pewnie coś podobnego do tego z linku.
Że po raz pierwszy w życiu będę robiła test to sprawdzam jakie są dostępne.
Są cyfrowe, paskowe, płytowe..
Zawrót głowy. Gdybym kazała mojemu Lubemu kupić test, podejrzewam że by wszystkie z półki ściągnął jakie tylko by były, bo tyle tu tego.
I tak jak piszesz Karola, jedej pokażą po 8 dpo a drugim mimo że są wciąży pokaże nic. Zacytuję "i bądź tu mądry".

Witaj Maria -
Niechcę pisać głupot, nie wiem co Ci napisać wiec nic nie podpowiadam, ale może wizyta u lekarza?

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny :)

oj ciezki dzien dzisiaj :O aktywnie ... oczywiscie nadrobienie was po calym dniu - KOSMOS :(

Moj synuś kąpie się pod nadzowrm mezulka wiec na sekunde wpadam :O mam nadzieje ze znajde jeszcze dzisiaj chwile zeby was podczytac porządnie :):) :O ...

Mam nadzieje ze bedzie nam sie wszystko układac Kobietki jka trzeba - mam nadzieje ze wkrótce bedziemy na przyszłych matulkach pisać :):) !!!

Ja robiłam dzisiaj rano test bo oczywisscie nie wytrzymalam - negatywny .... A gdzies juz sie pogodzilam i chyba zakupie testy owulacyje dla wiekszej kontroli ! :/ @ jeszcze nie przyszla od czasu kluje mnie i pobolewa brzuch , no zobaczymy kiedy nadejdzie...

Tez tak jak Wy czytuje posty o tym jak dziewczyny sie testuja w dzien @ i maja negatywa a nagle po tygodniu pozytyw wychodzi... Co cykl mam nadzieje ze tak bede miala i NIC :( eh...

Musimy miec duzo mocy w sobie Kobiety ! ja wspieram sie wami i nie moge sie poddac bo musze wam potowarzyszyc :):):)

Odezwe sie jeszcze bo juz maz wola - masakra ani chwili dla siebie :O:O:O:O

to jest - MACIEZYNSTWO :-):-):-):-) BUZIOLE:*

Amalee tak ;) Juz pisalam na forum. Pobralismy sie w 2004 rozwiedlismy w 2010. W tym roku sie zeszlismy i oby tak pozostalo ;)

Witaj mariaa :) Nie umiem ci nic podpowiedziec. Jesli nie przejdzie moze idz do lekarza.

Nadzieja glowa do gory uda sie :) A ja wlasnie odrabiam angielski

Ostatnia edycja:
My jak to sie mowi nie przetrwalismy kryzysu. Rozwiedlismy sie w miare z kultura. M. mocno interesowal sie corka (zawsze byl cudownym ojcem) wiec czesto sie widzielismy. Ale ja czesto o nim myslalam, jak sie okazalo on tez i stwierdzilismy ze nie chcemy przezyc zycia z nikim innym :)
Jest kochany. W niedziele przyniosl mi bukiet roz bez okazji a teraz na wyjezdzie kupil moje ulubione perfumy.

czesc

Jakis taki ten dzien do luftu.Nie wiem jak u Was ale umnie pada i jest zimno.

MARIAA-Witaj.Tak sie sklada,ze mam dokladnie tak samo.Bylam wczoraj u ginki,niby przedwczoraj byla owu a tu po niej plamienie.Niby ginka mowila,ze to sie zdarza ale na
wszelki wypadek lepiej przy okazji gina o to zapytaj.

KAROLA-widzisz jatez zapomnialam Ci zlozyc zyczenia. to teraz skladam-wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Nauczyciela.
Cos w tym miesiacu u wielu dziewczyn owu cos dziwnego wyczynia.U mnie podobno owu byla bo ginka mi pokazywala,ze juz po i plyn w zatoce D.byl.A po temperaturze jakos tego nie widac.
Ale moja ginka ma wreszcie PLAN-oryginalny nie jest: monit,stymulacja,HSG.No i Moj musi zbadac kijanki.On oczywiscie twierdzi,ze jego kijanki to super many i Rambo w jednym.

Juz nastukaly tyle zaraz was nadrobie:p

Blue masz racje na dziewczynke najlepiej 2-4 dni przed owu a na chlopca w owulke najlepiej;)
TEZ CHCE DZIEWCZYNKE:)

Amaliee ja tez biore swiadczenia na malego bo ma orzeczenie o niepelnoaprawnosci przez usunieta nerke i nie moge isv do pracy...moj pracuje...stara sie mam nadzieje ze bedzie ok...choc zamiast placic komus tyle to wolalabym kredyt placic i bym wiedziala ze kiedys bede cos z tego miala a tak to ehh...ide czytac dalej:p

Fuma-Foch - tyle, ze Ty masz plamienie, a ze mnie cieknie. :/

...a co do "rambo" to obawiam się, że niestety większość facetów ma przekonanie, że jak coś nie idzie, to wina jest na pewno po stronie kobiety....

reklama
Do góry