reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od jesieni 2013

Mariaa - nie martw się na zapas, trzymam kciuki aby było dobrze.

Anulka - ja bym chciała dziewczynkę, a mój chłopca, a jeżeli się uda w tym miesiącu że będę w ciąży to i tak będzie niespodzianką jak płeć dziecka będzie. Bo ja już się sama pogubiłam bo przytulanka było wiele. :)

Ritta - ale fajnie! Moja koleżanka była w podobnej sytuacji. Teraz też jest ze swoim mężem znów i są szczęśliwi, aż miło się na nich patrzy! :)
Bo czasami trzeba coś stracić, żeby się przekonać jaką wartość dla nas miało.

Ostatnia edycja:
reklama
Ritta ale historia;) ja tez jestem po rozwodzie...pracowalam zwolnilam sie 12 pazdxiernika a 17 zaszlam z Fabim...w 4 miesiacu odeszlam od meza wzielam rozwod po jego narodzinach NAWET GO NA OCXY NIE WIDZIAL ...wiec Amaliee wiwm co czujesz<tule>nie mialam latwo...ciagle pod gorke ale teraz jest ok...moj pokochal Fabiego jak swoje a Fabi jego ... odkad jest Grzes Fabi mowi "Tatia"hihi
Tez bylego nie chce widziec na oczy mam nawet gotowy wniosek o pozbawienie praw...i tak sie go wyrzekl...tak jak corki z poprzedniego malzenstwa a dzieci ma corke z 7 lipca a syna z 6go :) tyle ze 3 lata roznicy:)

Do dziewczyn mierzących temperaturę.
Planuję kupić termometr. Czy trzeba używać jakiegoś specjalnego?
Jeśli się zafasolkuję w tym miesiącu, to i tak mi się przyda ;) Więc chcę kupić.
Jeśli się nie uda, to od przyszłego cyklu mierzę!

Doradźcie mi :zawstydzona/y:

Do dziewczyn mierzących temperaturę.
Planuję kupić termometr. Czy trzeba używać jakiegoś specjalnego?
Jeśli się zafasolkuję w tym miesiącu, to i tak mi się przyda ;) Więc chcę kupić.
Jeśli się nie uda, to od przyszłego cyklu mierzę!

Doradźcie mi :zawstydzona/y:

Ja mierzyłam normalnym, ale potem się zdenerwowałam. Bo mi nie pokazywał właściwie i go gdzieś rzuciłam, a teraz go znaleźć nie mogę. Ja osobiście
postanowiłam kupić termometr do ucha. Plus przyda się do mierzenia temp. Jeżeli nie uda mi się zajść w tym miesiącu.

A ja wlasnie odrabiam angielski

może pomóc ? sorry, takie zboczenie zawodowe :-p

mariaa a może to plamienie owulacyjne bo istnieje coś takiego :tak:

amalie wiele dziewczyn pewnie poleci Ci taki z dwoma miejscami po przecinku bo jest dokładniejszy, ja zbierałam się kilka cykli by takowy zakupić, bo mam z 1 miejscem ale ostatnio stwierdziłąm, że na moim też ładnie widać skok temperatury więc po co mam kasę wydawać na kolejny termometr.

blueberry taki termometr do ucha nie nadaje się do mierzenia temperatury owulacyjnej, temperaturę należy mierzyć w ustach lub w pochwie, inne pomiary nie wchodzą w grę, ważne by mierzyć temperaturę zawsze w tym samym miejscu, ja mierzę w ustach, pod językiem, o tej samej godzinie, od razu po przebudzeniu bez wstawania z łóżka. wteyd to ma sens bo inaczej na wykresie będą nietoperze czyli skoki w górę i w dół i nic z tego nie będzie widać.

Ostatnia edycja:
Amaliee ja mialam z nim tylko cywilny wiec wszystko przedemna;)tyle ze moj obecny ma koscielny ale planuje uniewaznic bo dzieci z tamta nie ma i ma podstawy do tego:) wiec wszystko moze sie zdsrzyc :)
Z jednej strony nie spiesze sie do slubu bo wtedy strace czesc kasy a jak maly pojdzie do przedszkola czy szkoly to kto wie:) moze kiedys suknie zaloze i zadreptam pod oltarz:)

reklama
I dziękuje Karola za radę! Bo pierwszy raz źle mi poradzono, i teraz wiem dlaczego tak sie wkurzałam.
Jutro albo w sobotę idę do apteki i zakupię termometr ktory jest tym właściwym! Jeszcze raz dzięki! :)
(No i trochę mi głupio teraz, za moją niewiedzę)

Do góry