reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Katka jak dla mnie to jesli nie wiesz konkretnie jaki dlugi masz cykl tym bardziej bym sie wstrzymala chociaz do 30 dc
spokojnie odstresuj sie jakos, zrelaksuj i zatestuj za pare dni...nic ci to teraz nie da... widzisz mi test dopiero wyszedl po tygodniu od terminu...moim zdaniem za wczesnie jest mimo wszystko masz 3 dni do testowania...spokojnie...

ja powoli was opuszczam...slysze ze maly juz powoli sie budzi sniadanko siusiu do kubeczka i w droge:) od razu na kontrol i luz...mama z nim zostanie a ja w droge dalej...

Katka ja jak bete robilam z fabim bylam 4 dni po terminie @ i tez nie wyszla bez ciazy 5,0 a ja mialam 5,1:szok:
pani w lab powiedziala ze raczej ciazy nie ma... a jednak byla i ta ciaza (ma teraz prawie 2,5 roku) tylko tak jak i tym razem do zagniezdzenia doszlo pozniej i dlatego ani testy ani beta nie wychodzily...
posluchaj Ritty i wstrzymaj sie kochana....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tak katka, poczekaj. Do zagniezdzenia moze dojsc w 5-6 dpo ale moze w 12 dpo. A beta wylwaza sie po ok 48h od zagniezdzenia.
Tak czy siak to nie daje 99% szans ze dzis wyjdzie.

BELLLLLLAAAA kochana gratulacje z całego serducha!!!! każda z nas marzy o tej chwili :-) dlatego delektuj się nią jak najdłużej!!!

ja dzisiaj sobie weszłam na sierpnióweczki i wspominałam stare dobre czasy jak to byłam w ciąży i dołączyłam na forum.. jak tak czytałam tamte dziewczyny to aż łezka w oku się pojawiła ;-) doczekamy się tej chwili wszystkie - zobaczycie! bella chwalisz się już na święta rodzince? :-D jeszcze raz buziaki!!

Ale tu się dzieje od rana. No dobrze, jestem już przy komputerze i spokojnie was doczytam. To już zboczenie, czytam was susząc włosy, robiąc makijaż, nawet prowadząc samochód. I nie tyle że czytam, nawet piszę !

Dopiję czekoladę i biorę się za sprzątanie, może przestane jakoś o tym myśleć.
Z mężem jakoś nie mam zamiaru dziś gadać, bo jest oschły i nie potrafi chociaż w 1% zrozumieć moich uczuć.
:)
Może ogarnę dziś łazienkę bo jest w opłakanym stanie...wszędzie pranie, wszystko nie na swoim miejscu:)

reklama
Więc na spokojnie. Cześć dziewczyny.

inis współczuje bólu. Oby szybko przeszedł. Jutro ten dzień ;-) Obyście tym razem nie wywinęli jakiegoś numeru bo to was wykończy :-D

Wy kobietki jesteście znawcy w tej dziedzinie zauważyłam od dzisiaj że mam strasznie dużo białego śluzu czy to możliwe żebym już miała tak szybko płodne?może wydać głupie pytanie:biggrin2:ostatnie krwawienie 3 grudnia po odstawieniu tabletek hmm

Monarti śluz płodny pojawia się nawet kilka dni przed owulacją. A jaki to śluz ? Płodny jest rozciągliwy jak białko jajka, niekoniecznie biały.

Anulka daj znać po wizycie. Moja koleżanka była w podobnej sytuacji i chciała odebrać prawa biologicznemu ojcu ale niestety się nie udało. Jeżeli ojciec nie krzywdzi dziecka to nie można mu odebrać praw, nawet jeśli się w ogóle nie interesuje. Może chociaż spróbuj ograniczyć. Radziłaś się kogoś ? Trzymam kciuki żeby było po twojej myśli &&&

Katka facetom trudno zrozumieć co czujemy. Oni to inaczej odbierają. Oni nie mają huśtawek nastojów, burzy hormonów, nie zachodzą w ciąże więc nie zastanawiają się co się dzieje w ich organizmie itd. Ja mojemu mówię niewiele bo widzę, że tego "nie czuje"

Do góry