reklama
inis
Fanka BB :)
Czesc kochane,
napiszę tylko skrótowo bo dalej czuje się tragicznie. Antybiotyk skończyłam i nadal boli
Na własną rękę biorę kolejną dawkę, bo muszę jakoś wytrzymać ten dzień w szkole. Robi się gorący okres...
Bellaa - gratuluję kochana!
Super, że się udało! 
napiszę tylko skrótowo bo dalej czuje się tragicznie. Antybiotyk skończyłam i nadal boli

Bellaa - gratuluję kochana!

MonaG1985
Wy kobietki jesteście znawcy w tej dziedzinie zauważyłam od dzisiaj że mam strasznie dużo białego śluzu czy to możliwe żebym już miała tak szybko płodne?może wydać głupie pytanie:-)ostatnie krwawienie 3 grudnia po odstawieniu tabletek hmm
A
Anulka198424
Gość
Bella GRATULACJE 
w poniedzialek bedzie mocna krecha
super znowu wrzelek sie rozwiazal...
Katka spokojnie napewno sie uda musisz do tego podejalsc z dystansem bo wykonczysz siebie i meza
wiem ze latwo powiedziec ale sprobuj masz jeszcze pare dni...moze test wyjdzie ci po terminie @
Wspomne ze jak z Fabim sie staralam potrwalo to poltora roku...a nie wyliczalam itp...duzo zalezy od psychiki...wstrzymaj sie z ta beta i testami chociaz do dnia @...
Trzymam kciuki kochana...
A ja spakowana, jade dzis do rodzicow bo maly ma kontrol, zalatwie pare spraw (musze jechac wybrac akt urodzenia malego) bo zakladam biologicznemu ojcu o pozbawienie calkowite praw(i tak nie interesuje sie, a nic nie trace, sprobowac mozna)...wrocimy albo piatek poznym popoludniem albo sobota...
Ja troche zniesmaczona po wczorajszej nieodbytej wizycie, mysle ze moze dzis na nfz bym sie wybrala u siebie, co myslicie o tym?? Bo tu to w przyszlym tygodniu dopiero, poniedzialek lub sroda...
pozegnalismy sie z moim przed praca seksownie w kuchni na stojaka haha ale mnie zaskoczyl od tylu
Katka spokojnie napewno sie uda musisz do tego podejalsc z dystansem bo wykonczysz siebie i meza
Wspomne ze jak z Fabim sie staralam potrwalo to poltora roku...a nie wyliczalam itp...duzo zalezy od psychiki...wstrzymaj sie z ta beta i testami chociaz do dnia @...
Trzymam kciuki kochana...
A ja spakowana, jade dzis do rodzicow bo maly ma kontrol, zalatwie pare spraw (musze jechac wybrac akt urodzenia malego) bo zakladam biologicznemu ojcu o pozbawienie calkowite praw(i tak nie interesuje sie, a nic nie trace, sprobowac mozna)...wrocimy albo piatek poznym popoludniem albo sobota...
Ja troche zniesmaczona po wczorajszej nieodbytej wizycie, mysle ze moze dzis na nfz bym sie wybrala u siebie, co myslicie o tym?? Bo tu to w przyszlym tygodniu dopiero, poniedzialek lub sroda...
pozegnalismy sie z moim przed praca seksownie w kuchni na stojaka haha ale mnie zaskoczyl od tylu
ookatkaoo1993

Cieszę się chociaż tym że następnej z nas się udało.
Anulka- Ja w tym miesiącu tak jak pisałam wcześniej wg nie rozmawiałam z mężem na ten temat... ale mi już bije na dekiel, przyznam sama.
Nie wiem powiedzcie mi czy jest sens jechać na tą bete, w przyszłym tygodniu już napewno nie pojadę
Ja już zgłupiałam całkowicie Rita bo ty się znasz w temacie bardzo dobrze, powiedz mi kochana czy np:
Tamten cykl miałam 35 dniowy, nawet jeżeli przyjmijmy że ten też będzie 35 dniowy a nie jednak 28-29 dniowy to owulacja mi przypadła by wtedy na 8 grudnia, ale nie wiem czy może poprostu zmylił mnie ten test owu, widziałam że u niektórych nieraz testu owu wychodzą pozytywne najpierw w 14 i potem na wykresie mają znów odznaczony pozytywny załóżmy w 20? Czy może ja już z tego wszystkiego źle odczytałam ten test owu? Mam tyle pytan!
Zrobiła bym ta bete ale jeżeli naprawde ta owu była 8 grudnia to ja niepotrzebnie się nakręcam? Bo tak to mi nawet beta nie wyjdzie? i niepotrzebnie to wszystko...?
Moja objawy na dzien dzisiejszy to takie Naloty ciepła na piersi, sutki już nie swędzą... ból pleców. I biegunka
Załączniki
ookatkaoo1993
Dziś jest 26 dzien cyklu, ale mogę miec 28-29 ale mogę mieć tak jak tamten 35 tak powiedziała mi gin.
Wczoraj gin widziała zapadnięte ciałko zółte w któryms jajniku ale nie pamietam którym... ale nie jest mi w stanie powiedziec kiedy ta owulacja była? mogło być tak że zeczywiście 8? dziś było by 4 dpo
Wczoraj gin widziała zapadnięte ciałko zółte w któryms jajniku ale nie pamietam którym... ale nie jest mi w stanie powiedziec kiedy ta owulacja była? mogło być tak że zeczywiście 8? dziś było by 4 dpo
Ostatnia edycja:
A
Anulka198424
Gość
ja bym sie wstrzymala z beta chociaz do dnia spodziewanej @...pierwsze co skoda nerwow, drugie kasy...Katka co ma byc to bedzie...moze bedziesz zla o to co pisze ale prosze cie wyluzuj troszeczke bo nerwy i stres nic dobrego nie daja
musi sie udac ale nie schizuj tak kochana...fasolka tez musi miec czas zeby sie zagniezdzic:* trzymam &&&&&&&&&&&&&&&
a moze organizm ci robi niespodzianke i na same swieta dowiesz sie ze fasolka jest w tobie, spokojnie kochana na wszystko przyjdzie czas...jak musisz czekac na plodne tak i na termin @ i II kreseczki...
a moze organizm ci robi niespodzianke i na same swieta dowiesz sie ze fasolka jest w tobie, spokojnie kochana na wszystko przyjdzie czas...jak musisz czekac na plodne tak i na termin @ i II kreseczki...
reklama
ookatkaoo1993
Ona mnie wysłała na bete jak bym miała ten cykl 28 dniowy. Powiedziała zebym zrobiła jak chce.
Ale możemy tylko przypuszczac.
Ale możemy tylko przypuszczac.