reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Czesc kochane,

napiszę tylko skrótowo bo dalej czuje się tragicznie. Antybiotyk skończyłam i nadal boli :eek: Na własną rękę biorę kolejną dawkę, bo muszę jakoś wytrzymać ten dzień w szkole. Robi się gorący okres...

Bellaa - gratuluję kochana! :-D Super, że się udało! :-D

Wy kobietki jesteście znawcy w tej dziedzinie zauważyłam od dzisiaj że mam strasznie dużo białego śluzu czy to możliwe żebym już miała tak szybko płodne?może wydać głupie pytanie:-)ostatnie krwawienie 3 grudnia po odstawieniu tabletek hmm

Bella GRATULACJE :):) w poniedzialek bedzie mocna krecha:) super znowu wrzelek sie rozwiazal...

Katka spokojnie napewno sie uda musisz do tego podejalsc z dystansem bo wykonczysz siebie i meza;) wiem ze latwo powiedziec ale sprobuj masz jeszcze pare dni...moze test wyjdzie ci po terminie @
Wspomne ze jak z Fabim sie staralam potrwalo to poltora roku...a nie wyliczalam itp...duzo zalezy od psychiki...wstrzymaj sie z ta beta i testami chociaz do dnia @...
Trzymam kciuki kochana...

A ja spakowana, jade dzis do rodzicow bo maly ma kontrol, zalatwie pare spraw (musze jechac wybrac akt urodzenia malego) bo zakladam biologicznemu ojcu o pozbawienie calkowite praw(i tak nie interesuje sie, a nic nie trace, sprobowac mozna)...wrocimy albo piatek poznym popoludniem albo sobota...

Ja troche zniesmaczona po wczorajszej nieodbytej wizycie, mysle ze moze dzis na nfz bym sie wybrala u siebie, co myslicie o tym?? Bo tu to w przyszlym tygodniu dopiero, poniedzialek lub sroda...
pozegnalismy sie z moim przed praca seksownie w kuchni na stojaka haha ale mnie zaskoczyl od tylu:)

39747409061437547130692.gif

Cieszę się chociaż tym że następnej z nas się udało.

Anulka- Ja w tym miesiącu tak jak pisałam wcześniej wg nie rozmawiałam z mężem na ten temat... ale mi już bije na dekiel, przyznam sama.
Nie wiem powiedzcie mi czy jest sens jechać na tą bete, w przyszłym tygodniu już napewno nie pojadę:(

Ja już zgłupiałam całkowicie Rita bo ty się znasz w temacie bardzo dobrze, powiedz mi kochana czy np:
Tamten cykl miałam 35 dniowy, nawet jeżeli przyjmijmy że ten też będzie 35 dniowy a nie jednak 28-29 dniowy to owulacja mi przypadła by wtedy na 8 grudnia, ale nie wiem czy może poprostu zmylił mnie ten test owu, widziałam że u niektórych nieraz testu owu wychodzą pozytywne najpierw w 14 i potem na wykresie mają znów odznaczony pozytywny załóżmy w 20? Czy może ja już z tego wszystkiego źle odczytałam ten test owu? Mam tyle pytan!
Zrobiła bym ta bete ale jeżeli naprawde ta owu była 8 grudnia to ja niepotrzebnie się nakręcam? Bo tak to mi nawet beta nie wyjdzie? i niepotrzebnie to wszystko...?

Moja objawy na dzien dzisiejszy to takie Naloty ciepła na piersi, sutki już nie swędzą... ból pleców. I biegunka:( nic pozatym. Proszę was o wasze zdanie, wiem ze nie jestem tu sama, a wy jestescie naprawdę wspaniałe!

Załączniki

• 39747409061437547130692.gif
    39747409061437547130692.gif
    6,4 KB · Wyświetleń: 61
Dziś jest 26 dzien cyklu, ale mogę miec 28-29 ale mogę mieć tak jak tamten 35 tak powiedziała mi gin.

Wczoraj gin widziała zapadnięte ciałko zółte w któryms jajniku ale nie pamietam którym... ale nie jest mi w stanie powiedziec kiedy ta owulacja była? mogło być tak że zeczywiście 8? dziś było by 4 dpo

Ostatnia edycja:
Katka to ja sie wcale nie dziwie ze nie wyszedl. I beta tez nie musi juz byc pozytywna. I na pewno nie jest to 99% szans ze juz dzis wyjdzie. Dziwie sie lekarce ze juz cie wyslala.

ja bym sie wstrzymala z beta chociaz do dnia spodziewanej @...pierwsze co skoda nerwow, drugie kasy...Katka co ma byc to bedzie...moze bedziesz zla o to co pisze ale prosze cie wyluzuj troszeczke bo nerwy i stres nic dobrego nie daja:( musi sie udac ale nie schizuj tak kochana...fasolka tez musi miec czas zeby sie zagniezdzic:* trzymam &&&&&&&&&&&&&&&
a moze organizm ci robi niespodzianke i na same swieta dowiesz sie ze fasolka jest w tobie, spokojnie kochana na wszystko przyjdzie czas...jak musisz czekac na plodne tak i na termin @ i II kreseczki...

reklama
Do góry