reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

A ja czytalam na innym watku ze podobno po witaminach rodza sie wieksze dzieci :eek: Nie wiem czy to prawda ale jestem zaskoczona ta teoria.

Fimka domowy Baileys WOW !!! Swoja droga lubie ;)
Byc może coś w tym jest. mój syn miał ważyc 3 kg i ważył ponad 4 kg. Ja się smiałam że to przez batony bo dużo jadłam tego w ciąży. Lekarz po porodzie zapytał czy brałam jakieś dodatkowe witaminy, nie brałam tylko to co lekarz zalecił.
Ja uciekam do łóżeczka, a rano teścik :) PA

reklama
Bellaa trzymam &&&

To ze jak kobieta duzo tyje w ciazy to dziecko tez to wiedzialam ale witaminy ???

Fimka zaraz tu odprawimy czary mary zeby @ przyszla. Ja tez poprosze zeby ovu znow nie zawitala w 20 dc. A na pocieszenie wcinam belgijska czekolade :eek:

Umierrrrrrram;-( moje zatoki rozsadzaja mi twarz i głowe;-( o moj Boze

Katka Bella tzrymam kciuki;-)

A tak apropo mąz zachwycony moja nowa fryzura;-)
Jaka tu cisza i spokuj;-)
mykam i ja spac;-)pa

Ostatnia edycja:
Kochane dla tych co sie niecierpliwia to polecam ksiazke pt. W paryzu dzieci nie grymasza. Dosc sporo fajnych rad ktore moze wykorzystam jak bedzie malenstwo:-) ksiazka swietnie napisana.

Domka zdrówka, obyś jutro czuła się lepiej:tak:

Bellaa czekam na jutrzejszą miłą wiadomość z rana:-) mocno trzymam &&&:))

Mężuś już poszedł do pracy, więc zmykam do łóżka, dobrej nocy:)

DZIEWCZYNY DO KWASU !!!!
Temperatura 36,9 tak samo jak wczoraj, zrobiłam test. Wyszły dwie kreski, ale druga blada. Drugi zrobię w poniedziałek, żeby było już bardziej widac, zanim się umówię do lekarza. Boję się cieszyc, ogarnął mnie spokój, chyba w szoku jestem. Idę do pracy odezwę się po 16. Miłego dnia:-)

Ojej Bella gratuluje kochana;-) Tak sie ciesze;-))) Jupii!!!!

Moje zatoki zelżały,spaąłm w nocy z termoforem na głowie i rano ok. Tylko smarkam ropą jak zwykle ale to dobrze bo choc nie zalega;-)

Zaprowadze małą na przystanek i ide spac bo nie wyspaąłm sie.

Katka trzymam kciuki za bete

reklama
Bella Gratulacje:)

U mnie dupa temp spadła, 1 kreska na tescie... nie wiem nawet czy jest sens jechać na bete. Pokłóciłam się z mężem, że musi mi auto zostawić...

Powiedziałam że na żadne bandania nie jadę. Poddaje się. A on albo sobie kupuje gumki albo Zycie w celibacie. Koniec kropka, bo to ja później chodzę jak na szpilkach i się wkur***m czy się udało... mam dość, Wybaczcie dziewczynki

Rita to nie ma sensu nie?

Do góry