reklama
ritta co do praw rodzicielskich ojca...to jeżeli nie ma on kataktu ani z matka ani dzieckiem od dłuższego czasu to sad może takiemu ojcu odebrać prawa ....mam znajoma która tak zrobila...jej adwokat argumentowal to tym ze mala jest często chora i często bywa w szpitalu a ona nie ma prawa sama podejmowac decyzji o dalszym leczeniu a ze z ojcem nie ma kataktu to może to negatywnie wplywac na dalszy rozwój zdrowia dziecka...no i sad całkowicie odebral mu prawa...
dziewczyny macie jakiś pomysl na obiad z twarogiem białym???bo mój madry maz wyjal z zamrażarki 2 woreczki i nie mam pojęcia co z tym zrobić....pierogow mam jeszcze pelno w zamrażarce wiec odpada...a makaron z serem i cukrem to nie lubie........nie wiem co z nim zrobić......
BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
Katka Kochana spokojnie, nie ma się co stresować na zapas, na test było jeszcze na 100% za wcześnie
Temperatura spadła tylko troszeczkę, więc może jeszcze skoczyć, to niczego nie przekreśla, nie załamuj się, zajmij się czymś i staraj nie myśleć
Ritta mam pytanko co do temperatur i wykresu, dzisiaj i przez kolejne dwa dni jeszcze będę mierzyła ok. 6:00(bo mój tak wraca z nocki i mnie budzi), a zawsze mierzę o 7, dodawać 0,1 stopnia czy zostawić taką jaka jest i tylko zaznaczyć, że wcześniej mierzyłam? Dzisiaj mierzyłam o 6:20 i było 36,9 więc tak zostawiłam na wykresie, dobrze?
Ja patrząc po przykładzie Katki postanowiłam za żadne skarby nie testować wcześniej, nie ma co się stresować, będę tylko mierzyła temperaturę, będzie co ma być
Anastazi może naleśniki z serem i szpinakiem jak lubicie?(Ja nie jadam, ale może ktoś lubi
), albo ogólnie naleśniki z serkiem na słodko
Albo leniwe pierogi, skoro zwykłe masz.. Jak mi coś jeszcze wpadnie do głowy to napiszę

Ritta mam pytanko co do temperatur i wykresu, dzisiaj i przez kolejne dwa dni jeszcze będę mierzyła ok. 6:00(bo mój tak wraca z nocki i mnie budzi), a zawsze mierzę o 7, dodawać 0,1 stopnia czy zostawić taką jaka jest i tylko zaznaczyć, że wcześniej mierzyłam? Dzisiaj mierzyłam o 6:20 i było 36,9 więc tak zostawiłam na wykresie, dobrze?
Ja patrząc po przykładzie Katki postanowiłam za żadne skarby nie testować wcześniej, nie ma co się stresować, będę tylko mierzyła temperaturę, będzie co ma być

Anastazi może naleśniki z serem i szpinakiem jak lubicie?(Ja nie jadam, ale może ktoś lubi

Ostatnia edycja:
Bubbels dziś zostaw ale później jeśli będzie to równa godzina to możesz skorygować.
Ovufriend odradza korygowanie ale ja koryguje i po sobie wiem, że się sprawdza ;-)
Anastazi ja nie pomogę, bo wiadomo że ze mnie kucharka jak z koziej dupy trąba
Ovufriend odradza korygowanie ale ja koryguje i po sobie wiem, że się sprawdza ;-)
Anastazi ja nie pomogę, bo wiadomo że ze mnie kucharka jak z koziej dupy trąba

o naleśnikach wogole nie pomyslalam...a to swietny pomysl

dziekuje
raczej na słodko zrobie

ritta z pewnoscia nie jest tak zle

masz core a jak wiadomo dzieci to najgorsi krytycy kulinarni

skoro cora lubi i je twoje obiadki to z pewnościa gotujesz dobrze

ritta z pewnoscia nie jest tak zle
ritta z pewnoscia nie jest tak zlemasz core a jak wiadomo dzieci to najgorsi krytycy kulinarni
skoro cora lubi i je twoje obiadki to z pewnościa gotujesz dobrze
![]()
Na szczęście córa je obiadki taty

Pamiętam jak kiedyś coś ugotowałam i mi nie wyszło. Stoję w kuchni, beczę i mówię że nie potrafię gotować. A moja córa pocieszającym głosem: "Mamo, umiesz gotować, parówki potrafisz ugotować ..."

reklama
BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
Ritta dzięki, tak zrobię
Haha bezbłędna masz córkę
Tzn. że u was tylko Mąż gotuje obiady?
Matko, ale Ci zazdroszczę