reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Amaliee- głęboki wdech i pełen relaks , dziecko na pewno nie jest jeszcze podłączone do Twojego krwioobiegu więc nie martw się na zapas ,a takie rewelacje po wyrwaniu zęba nie leczone byłyby groźniejsze podejrzewam niż ten antybiotyk.Będzie dobrze.Moja szwagierka w pierwszej ciąży miała zapalenie oskrzeli , antybiotyk i bańki miała robione, a po chorobie zrobiła test ,jak poszła do lekarza to była w 3 miesiącu, a chrześniaczka mojego męża bo wtedy ją nosiła pod sercem ma już 13 lat i jest zdrowa jak rybka;)

Katka- ja próbowałam zdobyć skierowanie na tokso przed staraniami nie dało rady ani ginek ,ani lekarz rodzinny nie chcieli mi dać , zrobiłam i tokso i cytomegalię prywatnie , tokso 60zł obie klasy ,a cytomegalia 90 zł ,wiem ,że w ciąży na samym początku też robią i wtedy nie ma problemu, akurat u mnie lekarze są zdania ,że robi się tylko w trakcie ciąży , tylko co jeśli wyjdzie aktywne zakażenie ? O tym chyba nikt nie pomyśli ,a konsekwencje mogą być poważne.

Dobra już mi lepiej trochę , idę doczytać Was zanim mi znowu padnie laptop.

reklama
Kobietka sugeruje zeby zrobic maly porzadek w naszej poczekalni.
Lena i anias udzielaja sie na innych watkach i do nas nie zagladaja. A Pati i bunia udzielaly sie tylko raz i to dawno temu. Ja mysle ze mozna je wykreslic. Co myslicie ?

KOCHAM WAS!! Jak nikt potraficie pocieszyć i podnieść na duchu :( jery nie wiecie jak się cieszę, że mam takie wspaniałe kobiety, z którymi mogę pogadać... Szkoda, że tylko wirtualnie!!

Od tego tu jesteśmy także polecamy się na przyszłość ;D

Pisałyście o witaminach , ja pytałam gina o witaminy powiedział ,że na razie mam brać kwas foliowy , magnez,jod, lek na tarczycę , żurawit na drogi moczowe bo ja mam często infekcje pęcherza no i luteinę , a witaminy puki co nie potrzebne , no i w każdym zestawie chyba jest jod ,a ja nie mogę przekroczyć normy bo biorę jod w tabletkach 100mg raz na dzień.

Ok już lecę zrobić porządek na liście , już wcześniej chciałam to zrobić,ale myślałam ,że może dziewczyny się jeszcze odezwą no nic to idę zrobić selekcję;)

Ameliee - biedna, wierzę że masz burzę myśli. Spokojnie. Polecam ulubioną herbatę, kocyk i książka. A jeśli nie to kąpiel z solą i olejkami. A jak nie to ulubiona gra z mężem (karty, scrabble, szachy). A jak nie... to może film i na chwilę się wyłączysz? :-)

Katka, ale z Ciebie narwaniec :) Hihihihihi

Robię domowego Baileys'a, zerkam na Was, ale pilnuję żeby mi się nie przypaliło ;)

A ja czytalam na innym watku ze podobno po witaminach rodza sie wieksze dzieci :eek: Nie wiem czy to prawda ale jestem zaskoczona ta teoria.

Fimka domowy Baileys WOW !!! Swoja droga lubie ;)

Ostatnia edycja:
Nadusia wykąpana, czekam aż Mąż wróci z siłowni i idę na strych pranie powiescić. Ciekawe czy sąsiadka pamięta że ma rano przyjść do Nadusi? A tam badania moge zrobic do 12.. ale wolała bym jednak pojechać z samiuśkiego ranca:D

Co tu taki spokuj.
Dzieci oblegaja telewizor (zaraz wrzuce je do wanny), maz na sluzbowej kolacjo-piwie a ja sie nudze :(
Poza tym mam lenia i wkurza mnie ta infekcja :/

reklama
Do góry