K
kobietka22
Gość
Amaliee- głęboki wdech i pełen relaks , dziecko na pewno nie jest jeszcze podłączone do Twojego krwioobiegu więc nie martw się na zapas ,a takie rewelacje po wyrwaniu zęba nie leczone byłyby groźniejsze podejrzewam niż ten antybiotyk.Będzie dobrze.Moja szwagierka w pierwszej ciąży miała zapalenie oskrzeli , antybiotyk i bańki miała robione, a po chorobie zrobiła test ,jak poszła do lekarza to była w 3 miesiącu, a chrześniaczka mojego męża bo wtedy ją nosiła pod sercem ma już 13 lat i jest zdrowa jak rybka
Katka- ja próbowałam zdobyć skierowanie na tokso przed staraniami nie dało rady ani ginek ,ani lekarz rodzinny nie chcieli mi dać , zrobiłam i tokso i cytomegalię prywatnie , tokso 60zł obie klasy ,a cytomegalia 90 zł ,wiem ,że w ciąży na samym początku też robią i wtedy nie ma problemu, akurat u mnie lekarze są zdania ,że robi się tylko w trakcie ciąży , tylko co jeśli wyjdzie aktywne zakażenie ? O tym chyba nikt nie pomyśli ,a konsekwencje mogą być poważne.
Dobra już mi lepiej trochę , idę doczytać Was zanim mi znowu padnie laptop.
Katka- ja próbowałam zdobyć skierowanie na tokso przed staraniami nie dało rady ani ginek ,ani lekarz rodzinny nie chcieli mi dać , zrobiłam i tokso i cytomegalię prywatnie , tokso 60zł obie klasy ,a cytomegalia 90 zł ,wiem ,że w ciąży na samym początku też robią i wtedy nie ma problemu, akurat u mnie lekarze są zdania ,że robi się tylko w trakcie ciąży , tylko co jeśli wyjdzie aktywne zakażenie ? O tym chyba nikt nie pomyśli ,a konsekwencje mogą być poważne.
Dobra już mi lepiej trochę , idę doczytać Was zanim mi znowu padnie laptop.