reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Nie katka, nie przepadnie. Te badania warto zrobic przed ciaza ale wiele kobiet robi jak juz zajdzie. Nic sie nie stanie a 80 zl piechota nie chodzi. Po cos do cholery placimy te skladki.

reklama
Bella to rzeczywiscie masz racje. Ja wlasnie sie boje ze moja tak sie bedzie zachowywqc. Terqz czesto sie o nia klocimy bo jak ja vos powiem nie to ona namawia nojego tz zeby bylo na jej. I wrrr....

Katka trzymam kciuki :-*:-*

Katka ja w obu ciążach robiłam te badania, jak już byłam w ciąży. To jest jedno z pierwszych badań na które kieruje lekarz. Także zrobisz na NFZ.
Mam test, jak jutro rano temperatura urośnie lub się utrzyma, to zrobię. Jak myślicie?
karla21 na szczęście mojego męża ona tez denerwowała tym zachowaniem bo jemu też mówiła co ma robic przy dziecku a on super sobie radził. I zawsze był po mojej stronie, na początku czasem było a odpuśc bądź mądrzejsza, ale teraz jest bardzo za mną, i tesciowa chyba zdaje sobie z tego sprawe, tak czy siak poznała granicę i póki co jej nie przekracza.

Ostatnia edycja:
Dopadł mnie kryzys, wgapiam się w mój wykres i staram się wykombinować kiedy mogę najwcześniej zatestować:szok: Pomyślałam o poniedziałku, ale to będzie dopiero 11 dpo, więc nie wiem czy ma to sens.. ehh:( Muszę sobie znaleźć jakieś zajęcie, żeby tyle nie myśleć:confused2:

Bubbles poczekaj, szkoda kasy na te testy, niech już pokaże II.
Mój też leży w szufladzie, i kusi,kusi nawet mój mąż kusi żebym zrobiła, ale facet sie nie zna. Ja czekam.

Mam jeszcze 3, które kiedyś zamówiłam na allegro:)) W razie jak na którymś zobaczę II to i tak polecę do apteki po inny, żeby powtórzyć:-D Wiem.. Wiem.. Muszę poczekać:))

reklama
Amaliee nic sie nie stanie. Urodzisz slicznego zdrowego dzidzusia :) Wiele kobiet na tym etapie, nie wiedzac ze sa w ciazy bierze antybiotyki. Poza tym nie ma badan ze antybiotyki szkodza zarodkowi bo przeciez na ciezarnych ich sie nie przeprowadza. Nie martw sie, bedzie ok.

Bubbles przed toba najtrudniejszy tydzien. Zycze duzo sily. Mozesz zrobic test w 11 dpo ale musisz miec swiadomosc ze jak wyjdzie jedna kreska to nie musi oznaczac brak ciazy. Ja tez z tych niecierpliwych wiec rozumiem ;)

Do góry