reklama
ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Lisica...ja z tych fch** niecierpliwych^^ nie dziwcie sie.
Bella to rzeczywiscie masz racje. Ja wlasnie sie boje ze moja tak sie bedzie zachowywqc. Terqz czesto sie o nia klocimy bo jak ja vos powiem nie to ona namawia nojego tz zeby bylo na jej. I wrrr....
Katka trzymam kciuki :-*:-*
Katka trzymam kciuki :-*:-*
Bellaa
Fanka BB :)
Katka ja w obu ciążach robiłam te badania, jak już byłam w ciąży. To jest jedno z pierwszych badań na które kieruje lekarz. Także zrobisz na NFZ.
Mam test, jak jutro rano temperatura urośnie lub się utrzyma, to zrobię. Jak myślicie?
karla21 na szczęście mojego męża ona tez denerwowała tym zachowaniem bo jemu też mówiła co ma robic przy dziecku a on super sobie radził. I zawsze był po mojej stronie, na początku czasem było a odpuśc bądź mądrzejsza, ale teraz jest bardzo za mną, i tesciowa chyba zdaje sobie z tego sprawe, tak czy siak poznała granicę i póki co jej nie przekracza.
Mam test, jak jutro rano temperatura urośnie lub się utrzyma, to zrobię. Jak myślicie?
karla21 na szczęście mojego męża ona tez denerwowała tym zachowaniem bo jemu też mówiła co ma robic przy dziecku a on super sobie radził. I zawsze był po mojej stronie, na początku czasem było a odpuśc bądź mądrzejsza, ale teraz jest bardzo za mną, i tesciowa chyba zdaje sobie z tego sprawe, tak czy siak poznała granicę i póki co jej nie przekracza.
Ostatnia edycja:
BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
Dopadł mnie kryzys, wgapiam się w mój wykres i staram się wykombinować kiedy mogę najwcześniej zatestować
Pomyślałam o poniedziałku, ale to będzie dopiero 11 dpo, więc nie wiem czy ma to sens.. ehh
Muszę sobie znaleźć jakieś zajęcie, żeby tyle nie myśleć

A
Anulka198424
Gość
Melduje ze bylam u lekarza ale nie przyjmuje bo jedzie do szpitala...
BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
Mam jeszcze 3, które kiedyś zamówiłam na allegro
) W razie jak na którymś zobaczę II to i tak polecę do apteki po inny, żeby powtórzyć
Wiem.. Wiem.. Muszę poczekać
)

reklama
Amaliee nic sie nie stanie. Urodzisz slicznego zdrowego dzidzusia
Wiele kobiet na tym etapie, nie wiedzac ze sa w ciazy bierze antybiotyki. Poza tym nie ma badan ze antybiotyki szkodza zarodkowi bo przeciez na ciezarnych ich sie nie przeprowadza. Nie martw sie, bedzie ok.
Bubbles przed toba najtrudniejszy tydzien. Zycze duzo sily. Mozesz zrobic test w 11 dpo ale musisz miec swiadomosc ze jak wyjdzie jedna kreska to nie musi oznaczac brak ciazy. Ja tez z tych niecierpliwych wiec rozumiem
Bubbles przed toba najtrudniejszy tydzien. Zycze duzo sily. Mozesz zrobic test w 11 dpo ale musisz miec swiadomosc ze jak wyjdzie jedna kreska to nie musi oznaczac brak ciazy. Ja tez z tych niecierpliwych wiec rozumiem