reklama
BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
Fimka kurcze kochana dopiero teraz spojrzałam w gazetkę, że ta promocja na kawiarki jest od jutra

ookatkaoo1993
Fanka BB :)
A więc tak, zabijcie mnie i zakopcie...pojechałam do gina, chociażby na kontrole czy wszystko ok.
A więc tak, widać ale już nie pamiętam w którym jajniku, zapadnięte ciałko zółte. Endometrium 8 mm. Wszystko ok.
Ide jutro na bete i mówiła żebym sobie zrobiła badania...Toxo iGg i Toxo IgM... co to za badania?
A więc tak, widać ale już nie pamiętam w którym jajniku, zapadnięte ciałko zółte. Endometrium 8 mm. Wszystko ok.
Ide jutro na bete i mówiła żebym sobie zrobiła badania...Toxo iGg i Toxo IgM... co to za badania?
Katka to sa przeciwciala przeciw toksoplazmozie (czy przechodzilas ta chorobe, czy masz przeciwciala). Normalnie przechodzi sie ja bezobjawowo ale w ciazy jest niebezpieczna. Mozna sie zarazic od kotow, brudnych warzyw i surowego miesa.
ookatkaoo1993
Katka to sa przeciwciala przeciw toksoplazmozie (czy przechodzilas ta chorobe, czy masz przeciwciala). Normalnie przechodzi sie ja bezobjawowo ale w ciazy jest niebezpieczna. Mozna sie zarazic od kotow, brudnych warzyw i surowego miesa.
Czyli dobrze je zrobić teraz? Mówiła że to koszt coś koło 80 zł +beta 40...
A mam test, chyba przed beta go zrobie jak myślicie?
Ale powiem wam że jestem bardzo zadowolona, do tej babeczki już bedę chodzic.
Przyjmuje na NFZ Ale dopiero na styczen jest rejestracja. Powiedziała ze jak beta wyjdzie pozytywna żebym zadzwoniła i się zarejjstrowała ale najlepiej po Nowym roku i wtedy już bedzie widac.
Ostatnia edycja:
BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
Katka ja bym nie marnowała testu, jak idziesz zrobić betę
reklama
ookatkaoo1993
A można na nfz?
i co wtedy mi miesiąc starań przepadnie jak cos...?
Bellaaa nieee no cooo ty!!!
Powiedziała mi pani dr że jutro beta powinna być pewna na 99%
i co wtedy mi miesiąc starań przepadnie jak cos...?
Bellaaa nieee no cooo ty!!!