reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
katka co forum.... to inna diagnoza:):):):):):):)........lepiej zrob betke i będziesz miała pewność:):)

ja podczytywalam czy może jak będę w 13 tyg. to może da się plec dzidzi zobaczyć.....i tez czytałam ze niby jakims kobietkom już w 12 tc. powiedzieli co będzie......a potem znalazłam artykul ze w 12tc rozwijają się dopiero narzody rodne wiec jak niby lekarz już mogl je zobaczyć jak ich jeszcze nie było.....wiec nie wiem.....czy da się czy nie da.........

domka a ja miałam się urodzić chłopakiem:):)przynajmniej tak lekarz mojej mamie mowil a miała 2 razy usg):):):):):) i tak jako noworodek nie miałam nic rozowego hihi:):)

Ja miałam być Karolem ;-)

Fimka jestem ciągle pod wrażeniem pierniczków. Nie mogę się napatrzeć :-)
Powidz mi kochana jaki jest stopień trudności wykonania piernika, którego masz na blogu. Bo wiesz że ja ...;-)

reklama
Dzien dobry dziewczyny u mnie dzisiaj strasznie zomno nawet mi sie na ten dwor nie chce wychodzic.
Fimka Twoje pierniczki sa piekne ja niestety jak chodzi o pieczenie ciast to kiepsko mi to idzie
Katka trzymam mocno za Ciebie kciuki zeby byly II kreseczki ale tak jak dziewczyny mowia chyba lepiej zrobic bete niz isc do gina
Domka zazwyczaj jest to jedna szczepionka czyli jedno uklucie i druga do picia...ale spotkalam sie z przychodnia ktora nie dawala tej do picia tylko byly dwa wklucia takze zalezy od przychodni ale czesciej jest 1 wkłucie+doustna szczepionka
Tak samo od przychodni zalezy wiek w ktorej sie go podaje jedne daja ja 5 latkom a inne czekaja az dziecko bedzie mialo min 5 lat i 11 miesiecy. albo az bedzie mialo juz 6 lat

Ostatnia edycja:
Do góry