reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

BubblesGirl- Właśnie, a jak bym ja jednak była to zdążyła byś dla mnie zrobić tez do świąt?

Amelie- Tak wiem, wdech wydech wdech wydech, o wiele lepiej.

A więc tak, chciałam spróbować zbadać szyjkę a więc tak... Jest tam dość ciasno, a jak wyciągnęłam palca był cały w śluzie, takim hmmm kolorem przypominającym spermę, bo nie jest takie całkiem białe... i jest taki klejący, nierozciągliwy.?

Tylko najlepsze jest to ze na majtkach prawie go nie ma a palec cały w nim/./

Ostatnia edycja:
reklama
Katka to zależy jakie byś chciała?:) Co do śluzu to ja tak też czasem miałam, że w środku był, ale na zewnątrz jakoś tak mniej, ale nie wiem co to znaczyło.

Ja od tygodnia czuje się jakoś dziwnie nie wiem czy to przez remont czy co. Ciągle bym tylko spała. Mój mówi ze strasznie wredna się zrobiłam i że inaczej wyglądam. Nie wiem ja nie widzę różnicy. Znajomi wczoraj też mówili że coś inaczej wyglądam. Albo wszystkim się wydaje i tylko nakręcają się i tyle. Termin @ na poniedziałek czyli parę dni zostało.

A więc tak, chciałam spróbować zbadać szyjkę a więc tak... Jest tam dość ciasno, a jak wyciągnęłam palca był cały w śluzie, takim hmmm kolorem przypominającym spermę, bo nie jest takie całkiem białe... i jest taki klejący, nierozciągliwy.?

Tylko najlepsze jest to ze na majtkach prawie go nie ma a palec cały w nim/./

Gdyby tak łatwo było rozpoznać wczesną ciąże to ginekolog włożyłby palec, popatrzył i powiedział: Tak, jest pani w ciąży :-D

Do bety nie trzeba być na czczo.

reklama
Katka każda z nas to przeżywa jak zostało już mało czasu do testowania, ale musimy się wzajemnie uspokajać i wspierać, spoko mi pewnie też na dniach zacznie odwalać:rofl:

Do góry