hej kochane jak samopoczucia???????/
jeszcze 9 dni i jedziemy do Polski jupiiii

):

wczoraj musiałam zadzwonić do laryngologa i umowic się na wizyte w poslce bo już nie wiem co mam robic.........chyba zapalenie ucha znowu wrocilo....ale teraz trochę inaczej je przechodziłam niż ostatnio bo tym razem strasznie dużo jakiejś wody mi z ucha leciało...i oczywiście znowu nic nie slysze...a wczoraj jak troszkę patyczkiem chciałam ta wode wytrzeć to jakas zielonkawa maz mi leciała a ucho zaczelo strasznie pulsować...nie wiem czy cos tam naruszyłam czy jak...lekarz tu w Norwegii stwierdził ze jeśli we wrześniu antybiotyk mi nie pomogl to teraz nie będzie mi dawal bo raz ze ciaza a dwa itak by nie pomogl...i radz se sam.......dosłownie tak mi powiedział....wkurzylam się i zadzwoniłam do lekarza w Polsce.....bo już praktycznie od września raz slysze raz nie slysze na to ucho a tu nie chce mi nikt z lekarzy pomoc......jestem ZLA.......wrrrrrrr.............
to tak troszkę o mnie.......
jak testujące????????ktoras dzisiaj testuje??????????u nas na watku lipcowek smutno troszkę............w sumie 5 dziewczyn poroniło.....i ciagle pisza o roznych badaniach wiec mało mam tam do powiedzenia.....jakos się nie mogę odnaleźć..........
jeszcze 9 dni i jedziemy do Polski jupiiii
to tak troszkę o mnie.......
jak testujące????????ktoras dzisiaj testuje??????????u nas na watku lipcowek smutno troszkę............w sumie 5 dziewczyn poroniło.....i ciagle pisza o roznych badaniach wiec mało mam tam do powiedzenia.....jakos się nie mogę odnaleźć..........