reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

hej kochane jak samopoczucia???????/

jeszcze 9 dni i jedziemy do Polski jupiiii:):):))::):):):) wczoraj musiałam zadzwonić do laryngologa i umowic się na wizyte w poslce bo już nie wiem co mam robic.........chyba zapalenie ucha znowu wrocilo....ale teraz trochę inaczej je przechodziłam niż ostatnio bo tym razem strasznie dużo jakiejś wody mi z ucha leciało...i oczywiście znowu nic nie slysze...a wczoraj jak troszkę patyczkiem chciałam ta wode wytrzeć to jakas zielonkawa maz mi leciała a ucho zaczelo strasznie pulsować...nie wiem czy cos tam naruszyłam czy jak...lekarz tu w Norwegii stwierdził ze jeśli we wrześniu antybiotyk mi nie pomogl to teraz nie będzie mi dawal bo raz ze ciaza a dwa itak by nie pomogl...i radz se sam.......dosłownie tak mi powiedział....wkurzylam się i zadzwoniłam do lekarza w Polsce.....bo już praktycznie od września raz slysze raz nie slysze na to ucho a tu nie chce mi nikt z lekarzy pomoc......jestem ZLA.......wrrrrrrr.............

to tak troszkę o mnie.......

jak testujące????????ktoras dzisiaj testuje??????????u nas na watku lipcowek smutno troszkę............w sumie 5 dziewczyn poroniło.....i ciagle pisza o roznych badaniach wiec mało mam tam do powiedzenia.....jakos się nie mogę odnaleźć..........

reklama
Katka mi się wydaję, że może nic nie zobaczyć, ale ja taka obeznana w tym temacie nie jestem, więc może Ci dziewczyny więcej odpowiedzą, ale chyba wiarygodniejsza na tym etapie, by była beta:tak:

Amaliee różowe trampeczki zrobiłam(parkę, ale z tego jeden jest jak najbardziej dla Ciebie), niebieskie wykrojone, ale brakuje mi białego filcu do skończenia(zrobiłam zapasy różnych kolorów, a białego w sklepie wzięłam ostatni arkusz no i nie starczyło:wściekła/y:), pochodzę dzisiaj po mieście, może gdzieś indziej jeszcze znajdę:tak: Współczuje Ci bardzo akcji z tym zębem:-(

Anastazi a jak się kochana czujesz jeżeli chodzi o ciążę? Jakieś dolegliwości męczą czy na spokojnie?:) Oby Ci w Polsce szybko wyleczyli to ucho, bo od uszu dużo nieprzyjemnych rzeczy się może zrobić jak są niedoleczone:( Także uważaj teraz na siebie i udanych wizyt w PL:tak:

kochana jeżeli chodzi o ciaze to dolegliwości brak......nie mam zadnych rewolucji i z tego się ciesze :):)jeszcze chwila i drugi trymestr.......:):):)na spokojnie przechodzę:):) ale ucho no daje popalić....

domka zapalenie znowu......bo ostatnie chyba niedoleczone było...

To dobrze, że chociaż ciąża Ci się nie daje we znaki:tak: Kurczę dla mnie to taki trochę absurd, że lekarz Cię tak "spławił":eek:

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny.

Katka dziś gin nic nie stwierdzi i chyba lepiej, żeby nie "gmerał" tam na tym etapie. Poczekaj spokojnie. I wstaw wykresik ;-)

inis to bardzo miłe co piszesz. Dziękuje :-)

anastazi biedna jesteś z tym uchem :( Co do wątku ciążowego to ja postanowiłam, że zawitam tam jak zobaczę serduszko. Właśnie dlatego, żeby nie pisać o poronieniu i nie wracać na staraczki bo to bardzo smutne

Ostatnia edycja:
buble tacy wlasnie sa tu lekarze........jak leczyc to naturalnymi sposobami...bo organizm ma sam sobie z infekcja poradzić....a to gowno prawda......a ja się mecze tylko........

reklama
Do góry