reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Dobra Laseczki, jestem wypompowana projektowaniem okładki do książki dla niezdecydowanego klienta, więc zamykam laptopa i znikam pod kołdrę.
Kolorowych!

Chwile mnie nie bylo i tyle mam was do nadrobienia. Heh.. zaznaczalam kogo chce cytowac ale tel cos sie zawiesil i musialabym od nowa. Wrrr... biedula jestes z tym bolem po dentyscie:-:)-:)-:)-( dobrze ze pojedziesz do rodzicow przynajmniej ci troche z malym pomoga. My dzisiaj troche pojezdzilismy. Panele ogladalisny, szukamy kogos do schodow. I fo kolejnego projektu kuchni bo chcemy wybrac najlepsza opcje. Boje sie ze to wszystko zle wyjdzie:-:)-( i nie bedzie ladnie wygladac. A wiem moze to glupie ze pytan ale kochane co to ten wiesiolek i co co sie go bierze??? Ja lykam tylko kwas foliowy. To za malo??

Ja odkad pamietam mam uplawy... ze sluzem nie mam problemu... zaden gin nie moze mi tych uplawow wyleczyc... przywyklam ze musze chodzic zawsze z wkladka... wrrr...

Bella jasne, że o Ciebie mi chodziło:zawstydzona/y: Pisałam i podczytywałam wątek, więc jakoś tak mi się pomieszało:sorry:

Fimka taka kawiarka jest teraz w Realu za 119 zł:)) Myślę, że jak Twój lubi taką siekierę to ten będzie odpowiedni:tak: Nooo w końcu jest przepis na pierniczki;D Chyba się na weekend zabiorę za robienie, piękne są:-)

Amaliee niech ten ból szybko znika, oby jutro było już lepiej:tak:

Mój właśnie poszedł do pracy na nockę, ehh.. nie cierpię tych jego zmian:(

Ostatnia edycja:
DZIEWCZYNY DO KWASU
Hej
Ja tylko na chwilkę zaraz uciekam, temperatura skoczyła, na razie czekam na termin @ nie chce sie nakręcac, i nawet się nie nakręcam
:tak:, piersi bolą dalej. odezwę się po 16.

reklama
Do góry