reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Bella trzymam kciuki:p
Ameliee zegarki bombowe! tez z Aparta lepszy mi się wydaje. Tez miałam w planach kupic własnie zegarek ale mój m nie nosi;/

Więc mój prezent pod choinke to....Uwaga Uwaga!!

Gra World Of Warcraft + 3 miesiące abonamentu:p i Perfumy Bruno Banani:p Pomysł podrzucil mi szwagier:D mąz ostatnio miał duzo pracy to nie będę zła jak trochę sobie pogra! Bedzie wniebowzięty:p

A dziewczyny, ja dopiero od niedawna odczuwam co to jest ból piersi, raczej ból. Takie wrażenie jak bym ktos podpiął ci cięzarki pod piersi...;/
Testować jutro?

reklama
Domka trzymam mocno kciuki za Ciebie &&&, nie załamuj się może powtórz jutro, albo pojutrze z porannego moczu :)
Domka dostała @ a to ja zrobiłam dziś test, no chyba że coś przegapiłam, rano nie zrobię bo nie mam więcej, teraz już poczekam do terminu, a jak się spóźni to zrobię.
Katka nie testuj, poczekaj jak ma byc ciąża, to będzie po co masz sie denerwowac jedną kreską. Poczekaj, a co do piersi dziś mnie piekły i były gorące.

Ostatnia edycja:
Amailee jak masz się tak męczyć to może zadzwoń na pogotowie i poradź się lekarza? Albo jak masz możliwość to jedź, dadzą Ci domięśniowo lek - trochę dłużej poczekasz na działanie, ale nie zaszkodzi, choć mnie się wydaje że spokojnie możesz jeszcze dziś wziąć coś silniejszego skoro ovu miałaś wczoraj.

Amaliee kurcze szkoda mi Cię... to może spróbuj wypłukać czymś buzię? Rumianek, szałwia? Nigdy nie miałam podobnych problemów także nie wiem co Ci poradzić :sad:

Tak lisica! ha twój tez?
Ja się nie mogę na to patrzeć mi się ta gra nie podoba:D

I ma taka kochającą żone że mu jeszcze abonament wykupuje na 3 miesiące:D

fimka ja nie pomogę :-( dalej jestem na etapie prehistorii - czyli kawka sypana z imbirem i cynamonem - i ciężko mi się zebrać do zakupu ekspressu chociaż marzy mi się :-( ale jak wezmę się za remont kuchni to trochę zaszaleje.. czekam na opinie innych dziewczyn :-)

ja zabieram się za pisanie kartek świątecznych.. ufff jest tego trochę :szok:

reklama
Fimka jak mąż pije kawę z mlekiem to drugi, jak woli tradycyjną czarną to pierwszy ;-)
Katka gra fajna, sama kiedyś pogrywałam w to, ale to zjadacz czasu... W sumie jak to forum :laugh2:

Do góry