reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Ja mam tylko nadzieję, że jak tfu tfu doszłoby u nas do rozstania to mój by się tak nie zachował:no: Chyba bym mu skopała d*pę heh:)

Anulka to może faktycznie przejdź się do tego ośrodka i dowiedz jakie świadczenia mogłabyś stracić i jak to wygląda kwotowo, może nie jest faktycznie tak źle? Tak jak pisała Amaliee, że to nie są takie duże pieniądze i będziecie mogli wtedy na spokojnie wziąć mieszkanie ze współwłasnością?

Ostatnia edycja:
reklama
Bubbles jasne, że jak jesteśmy w związku to nie powinniśmy tak myśleć. Chcemy ufać swojemu partnerowi i to jest naturalne. Dziwne by było gdybyśmy nie ufali. Ale uważam, że w tak poważnych sprawach jak mieszkanie powinniśmy się zabezpieczyć

U nas znowu jest tak że ja mam mieszkanie po babci które jest na mnie i mój wie że nigdy nie będzie wspólne tylko zawsze będzie stało na mnie a to dlatego że wiem jak mój ojciec z mama postąpił. Mój zna cała sytuacje i akceptuje to. W życiu różnie bywa, ja mu ufam ale muszę mieć zabezpieczenie. A to wynika z tego jak było kiedyś u mnie w domu.

Ritta ja też jestem zdania, że warto mieć zabezpieczenie, tylko Anulka jest jednak w niecodziennej sytuacji. Jak my kupowaliśmy mieszkanie to było to samo, że chciałam widnieć w papierach, dostałam pieniądze na wkład własny od rodziców i oni też chcieli, żebym potem nie została z niczym, bo to nie była mała kwota, ale mój nie robił z tym żadnych problemów, wręcz sam tak mówił, że przecież to nasze wspólne mieszkanie, więc mamy być oboje:tak:

A cóz tu taka cisza?
Dziewczyny poptrzebny mi przepis na jakas fajna sałatke co do szaszłyków z kurczaka by pasowała?
Bo w sobote robie małej urodziny

Ostatnia edycja:
Anulka:):):) widze u ciebie NIEZLA HUSTAWKA :):):):):) jeszcze pare dni temu pisałaś o domu samotnej matki a teraz chcecie kupic mieszkanie:):):):) BRAWO ze wkoncu jest miedzy wami lepiej:):)i już ten twój zly humorek odszedł gdzies w dal.......:):):)

a ja uwielbiam salatke z salaty lodowej papryki ogorka zielonego pomidora ananasa ziolami i vinegratte.....:):)czasami dodaje tez ogorka kiszonego do tego i ruccole :)

reklama
Chyba jednak zrobie taka: ryz,wedzone udko kury,kukurydza,jabko,jajko i makaronową: makaron,papryka,kielbasa,ser. Do tego szaszłyki z piersi i papryki. Koreczki. Babeczki księzniczki tort bananowy. Jakies cipsy i krakersy. Napoje.;-)]
A na prezent chyba jednak ten monopoly z bankomatem

Ostatnia edycja:
Do góry