reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Hej dziewczynki
Ja trochę was nadrobiłam, ale tylko z dzisiejszego dnia, wczoraj byłam u mamy, więc nie miałam jak, a dziś wróciłam z pracy, zaraz muszę zając się chłopakami, także szybciutko.
Katka mam nadzieję że cię swędzą i pieką na II:tak:
Domka u mnie na bank @ juz blisko od wczoraj boli brzuch juz typowy ból na @ tylko czekam:-( wkurzyłam się troche,ale co zrobię, Niech już będzie żeby szybko minęło do dni płodnych. Teraz tylko jestem ciekawa jaka miałam długi cykl.
Umówiłam się dzis do gin. dobrej babki, dobry gabinet na NFZ termin 25.03.2014 no cóż. Teraz badałam się we wrześniu wszystko było w porządku więc mam nadzieję że, dalej tak będzie. Jak mnie coś będzie nie pokoic umówię prywatnie, a termin sie przyda.

reklama
Bella u mnie tez @ to tylko kwestia czasu. U mnie temp spada. U ciebie jest na równym poziomie. Zobaczymy. Niech szybko przyjdzie i zaczynamy nowy cykl;-)

Lisica wymyslilas menu?

Trzymam mocno kciuki kobietki:-)będzie dobrze:-)wiadome że fajnie jest od razu zaskoczyć ale czasem niestety trzeba poczekać... Ją po ostatnich próbach straciłam ciążę i ciężko było się zdecydować po tym wszystkim,ale jesteśmy dobrej myśli :-)

Ps ale mi smaki zrobiłyscie na jedzenie :-)muszę coś znaleść teraz w lodówce:-)

Lisica. pewnie robisz dla rodziny i dzieciakow oddzielnie. Ja robie dla 3 dorosłych i 3 dzieci;-)

Kurde chyba córce krzywo włosy obciełam....

Domka nie. My mamy dużą rodzinę (przede wszystkim od strony męża) i ciężko wpasować się z terminem. A i miejsca nie mam na tyle by wszystkich zmieścić ;-) Gdyby to była impreza moja albo męża to wcale bym nie robiła, tylko jakieś ciacho i kawa, ale nie będę dziecku odbierać frajdy ;-)

Fimka!!!
Help! Przepis na prosty i szybki w wykonaniu tort potrzebuję :-p tylko ja na prawdę jestem anty-talent jeśli chodzi i pieczenie, weź to proszę pod uwagę :-D nie chcę zamawiać z cukierni bo to wszystko takie sztuczne i perfumowane :-/

Lisica ja robie bananowo jogurtow;-)
Miałam robic mleczną kanapke Fimki.
Ale mam terz przepis na tort z mrozonych truskawek;-) w zeszłym roku zrobil u nas furore

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry