Anulka198424 ja z doświadczenia swojej mamy wiem że warto mieć umowę na mieszkanie chociaż współwłasność.
reklama
Tez jestem zdania Anulka ze buble ma racje.
Rita i co z ta moja tem? czego rano mialam tak nisko a teraz wysoko??
Domka wiele razy pisałam, że temperatura miarodajna jest tylko mierzona rano, do 7. Nie należy tej brać pod uwagę. Poczekaj do jutra, jeszcze nie spadła do podstawowej.
Bubbels ja się nie zgadzam z Twoim zdaniem. Nie wiadomo co będzie za 10 lat a dziewczyna będzie spłacać pół kredytu i zostanie z ręką w nocniku. Jeśli (tfu, tfu, tfu) za kila lat zdarzy się nieszczęśliwy wypadek, dzieci będą duże, to nie wiem czy rodzina tak ochoczo odda mieszkanie.
Jeśli z jakiegokolwiek powodu jednak się nie uda to raczej facet z dobrego serca nie odda połowy mieszkania bo wtedy jest wojna.
Bubbles może tylko ja będę edytować listę, bo jak każda zacznie to zrobi się bałagan.
A Amaliee póki co się nie stara i chyba dlatego znalazła się w poczekalni.
Dziewczyny, lista znajduje się na pierwszej stronie i kobietka ją edytuje, ale w związki z tym, że ma problemy z laptopem chwilowo ją zastępuje
A Amaliee póki co się nie stara i chyba dlatego znalazła się w poczekalni.
Dziewczyny, lista znajduje się na pierwszej stronie i kobietka ją edytuje, ale w związki z tym, że ma problemy z laptopem chwilowo ją zastępuje
A
Anulka198424
Gość
Na stronie z choroba malwgo pisze ze jesli wezme slub to strace jakies swiadczenia...Amaliee kiedys pisala se to groszowe sprawy powiedzmy kolo 150zl ale na tej stronie pisze inaczej...jak przyszla pani z opieki na wywiad w domu to trzeba bylo.podac co ma sie na wlasnosc np mialam kuchenke ale nie podalam bo moglabym ja sprzedac i miec kase takie to chore tym bardziej z polem i martwie co z tym mieszkaniem...
Jak narazie szef nie chce wystawic mojemu zaswiadczenia takiego jakie bylo by satysfakcjonujace a na te zarobki to nas nie ratuje bo daja 90 tys a gdzie 100?? Porazka, trzeba kombinowac...
Jak narazie szef nie chce wystawic mojemu zaswiadczenia takiego jakie bylo by satysfakcjonujace a na te zarobki to nas nie ratuje bo daja 90 tys a gdzie 100?? Porazka, trzeba kombinowac...
BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
Bubbels ja się nie zgadzam z Twoim zdaniem. Nie wiadomo co będzie za 10 lat a dziewczyna będzie spłacać pół kredytu i zostanie z ręką w nocniku. Jeśli (tfu, tfu, tfu) za kila lat zdarzy się nieszczęśliwy wypadek, dzieci będą duże, to nie wiem czy rodzina tak ochoczo odda mieszkanie.
Jeśli z jakiegokolwiek powodu jednak się nie uda to raczej facet z dobrego serca nie odda połowy mieszkania bo wtedy jest wojna.
Dlatego wspomniałam o tej umowie skoro nie ma innej opcji

Już edytuję post z listą, myślałam, że skoro Amaliee podała termin to chce być na liście, z tego co pamiętam to nic nie pisała, że chce być w poczekalni, ale mogę się mylić
Bubbles też nie pamiętam dokładnie jak było z Amaliee. Jak się pojawi to zapytamy. Nie chcę też za bardzo mieszać w liście bo w końcu tylko zastępuję kobietkę ;-)
A odnośnie tego jak znamy swojego faceta i jak może się zachować tego NIKT NIE WIE. Mój zachował się w porządku, nie robił większych problemów z podziałem majątku. Ale znam kilka przypadków gdzie małżeństwo było super, on kochający, opiekuńczy itd ale jak przyszło co do czego to świnia to mało powiedziane. W takich sytuacjach zaczyna się wojna. A jak w grę wchodzi adwokat to już masakra.
A odnośnie tego jak znamy swojego faceta i jak może się zachować tego NIKT NIE WIE. Mój zachował się w porządku, nie robił większych problemów z podziałem majątku. Ale znam kilka przypadków gdzie małżeństwo było super, on kochający, opiekuńczy itd ale jak przyszło co do czego to świnia to mało powiedziane. W takich sytuacjach zaczyna się wojna. A jak w grę wchodzi adwokat to już masakra.
reklama
A
Anulka198424
Gość
Patrzac na ostatnie sprawy jakie byly i teksty wiec jesli mamy zyc razem w tym mieszkaniu i placic ze wspolnych pieniedzy to chcialabym widniec na umowie, bo pozniej mi powie spie.....laj i co?? Chlopom nie wierzy sie juz...malo takich wspanialomyslnych...