reklama
A
Anulka198424
Gość
anastazi od 2 miesiecy jest temat mieszkania aby kupic swoje a nie wynajmowac...i placic za nic facetowi 700zl plus 600 czynszu bo 700 to juz by rata byla...
ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Ohoho dziś tworzycie widzę, Nadusia położona zaraz będę robić tego pstrąga na obiad... i czekam dziś w końcu widziałam na stronie podglądowej k-ex a ze kurier wziął moją paczkę z magazynu do dostarczenia...więc dziś w końcu będę miała moją piżamkę.
Nadia chora. Antybiotyku nie może więc, Ma 3x inhalacje Pulmikortem+Berodualem. Bactrim, Dexapico, i tabletki na język.
Ja oczywiście bez testu z apteki bym nie wyszła.... xd
Jeszczę muszę jechać po męża i teścia o 4 bo nie mają czym wrócić z pracy bo co się okazało? Auto dopiero na jutro.... zajeb****e profesjonalne podejście... pojechali ze znajomym żebym ja miała czym pojechać z Nadią do lekarza ale znajomy pojechał do Wrocławia i nie mają czym wrócić.
..Wyglądam jak nie powiem co chodzę po domu bez biuustonosza bo mnie suty swędzą.,.. i nie daje rady chodzić w nim.
A co tam u was?
Pytanie do zafasolkowanych?
Miałyście wrażenie że macie gorące piersi??
Nadia chora. Antybiotyku nie może więc, Ma 3x inhalacje Pulmikortem+Berodualem. Bactrim, Dexapico, i tabletki na język.
Ja oczywiście bez testu z apteki bym nie wyszła.... xd
Jeszczę muszę jechać po męża i teścia o 4 bo nie mają czym wrócić z pracy bo co się okazało? Auto dopiero na jutro.... zajeb****e profesjonalne podejście... pojechali ze znajomym żebym ja miała czym pojechać z Nadią do lekarza ale znajomy pojechał do Wrocławia i nie mają czym wrócić.
..Wyglądam jak nie powiem co chodzę po domu bez biuustonosza bo mnie suty swędzą.,.. i nie daje rady chodzić w nim.
A co tam u was?
Pytanie do zafasolkowanych?
Miałyście wrażenie że macie gorące piersi??
Ostatnia edycja:
Lisica.
Hejka.
Katka często ci choruje córka, podobnie jak mój, chociaż (odpokac) już 3 tydzień leci jak chodzi do przedszkola. Kaszle i to sporo ale osluchowo czysty. Ponoć przy tej szczepionce ismigen się nasila kaszel i katar.
Iwonka 100 lat dla synka.
Domka ty nie panikuj bo @ nie ma jeszcze. Ja też w niedzielę robię urodzinki synkowi i już myślę nad menu
U mnie krwawienie jakby trochę mniejsze, więc pewnie poczekam do piątku z wizytą. Ale mnie żołądek napierdziela od tych leków :-(
Katka często ci choruje córka, podobnie jak mój, chociaż (odpokac) już 3 tydzień leci jak chodzi do przedszkola. Kaszle i to sporo ale osluchowo czysty. Ponoć przy tej szczepionce ismigen się nasila kaszel i katar.
Iwonka 100 lat dla synka.
Domka ty nie panikuj bo @ nie ma jeszcze. Ja też w niedzielę robię urodzinki synkowi i już myślę nad menu

U mnie krwawienie jakby trochę mniejsze, więc pewnie poczekam do piątku z wizytą. Ale mnie żołądek napierdziela od tych leków :-(
A
Anulka198424
Gość
Katka ja tak
od pach i dolem mialam cieplejsze
czasem nawet gorace
tam gdzie bolaly...
Suty tez swedzialy i ostatnio nawet swedzenie sie nasililo...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ookatkaoo1993
Katka ja takod pach i dolem mialam cieplejsze
czasem nawet gorace
tam gdzie bolaly...
Anulka trzymajcie kciuki żeby to było to bo oszaleeeeejee