reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
anastazi od 2 miesiecy jest temat mieszkania aby kupic swoje a nie wynajmowac...i placic za nic facetowi 700zl plus 600 czynszu bo 700 to juz by rata byla...

Domka udko wedzone uwielbiam pysznosci a ja sobie dzisiaj na probe jakas salatke ziemniaczana z boczkiem i majonezem kupilam ciekawe co to ;-)

Ohoho dziś tworzycie widzę, Nadusia położona zaraz będę robić tego pstrąga na obiad... i czekam dziś w końcu widziałam na stronie podglądowej k-ex a ze kurier wziął moją paczkę z magazynu do dostarczenia...więc dziś w końcu będę miała moją piżamkę.
Nadia chora. Antybiotyku nie może więc, Ma 3x inhalacje Pulmikortem+Berodualem. Bactrim, Dexapico, i tabletki na język.
Ja oczywiście bez testu z apteki bym nie wyszła.... xd

Jeszczę muszę jechać po męża i teścia o 4 bo nie mają czym wrócić z pracy bo co się okazało? Auto dopiero na jutro.... zajeb****e profesjonalne podejście... pojechali ze znajomym żebym ja miała czym pojechać z Nadią do lekarza ale znajomy pojechał do Wrocławia i nie mają czym wrócić.

..Wyglądam jak nie powiem co chodzę po domu bez biuustonosza bo mnie suty swędzą.,.. i nie daje rady chodzić w nim.

A co tam u was?:D

Pytanie do zafasolkowanych?

Miałyście wrażenie że macie gorące piersi??

Ostatnia edycja:
Hejka.
Katka często ci choruje córka, podobnie jak mój, chociaż (odpokac) już 3 tydzień leci jak chodzi do przedszkola. Kaszle i to sporo ale osluchowo czysty. Ponoć przy tej szczepionce ismigen się nasila kaszel i katar.

Iwonka 100 lat dla synka.

Domka ty nie panikuj bo @ nie ma jeszcze. Ja też w niedzielę robię urodzinki synkowi i już myślę nad menu :-p

U mnie krwawienie jakby trochę mniejsze, więc pewnie poczekam do piątku z wizytą. Ale mnie żołądek napierdziela od tych leków :-(

Katka ja tak:) od pach i dolem mialam cieplejsze:) czasem nawet gorace:) tam gdzie bolaly...
Suty tez swedzialy i ostatnio nawet swedzenie sie nasililo...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry