reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Ada - a nie robiliście tak ,że troszkę bez gumki i potem dopiero gumka?Chyba tylko w takim wypadku może do czegoś dojść.Bo jeśli nie pękła, nie zsunęła się to szanse na ciążę marne raczej , w instrukcji pisze ,że po 5 minutach test wiarygodny ,a potem z biegiem czasu już nie należy na niego patrzeć bo wynik może być fałszywy.Jeśli miałaś to rtg i znieczulenie to lepiej żeby @ przyszła ,tak mi się wydaje.

reklama
Kobietka wcześniej tak robiliśmy. Poczekam jeszcze trochę. Jutro znów zrobię test.

Przed chwilą robiłam test wyszła 1 kreska, ale wiadomo, to nie poranny mocz...

Dzięki Ritta, trochę mi ulżyło...

Ostatnia edycja:
Iwonka ja dostałam jakiś fartuch, taki dziwny, jakby śliniak. Podczas RTG stałam. Aparat był ustawiony na wysokości mojej głowy...
Ja mam problemy z gumkami, też mam uczulenie.

Jak mój Daniel miał robione rtg to mnie się pytali czy w ciąży nie jestem i dali fartuch mimo że to nie ja byłam przeswietlana także się trochę dziwię Ada ze nie dostalas.

Ritta fajnie że imprezka udana i cieszę się ze banoffee smakowało :-)

Hej ja na chwilkęcze coś tam grzebie przy akwarium.
Nadusia spi ja dopiero się obudziłam usnęłam z nią bo nie chciała mnie puścic... jutro rano wsiadamy w samochód i jedziemy do lekarza, teśc się dogadał ze znajomym zeby on jutro jechał bo normalnie w tym tygodniu on powienien miec kolejkę jazdy do pracy... ale jak usłyszał ze mała kaszle to odrazu kazał mi rac samochód...
Rita super że impreza udana...:)

Ide zmolestować mąłża:D

Witam znowu.

JA na obiad spagetti.
Mam akwa 30l Agata w zeszłym roku sobie kupiła i jest super;-)

Kawe pije rano parzoną a potem rozpuszczalną z mlekiem.

Byłam w miescie kupiłam aparat,farbe do włosów i test...

Ostatnia edycja:
Fimka M mnie namowill i zatestowalam godz temu.
Pocieszam sie ze wieczorem. Moze w czwartek cos pokaze o ile @ nie przywita.
dzies 1 krecha ale sie nie poddaje;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc :)

Ja tak na szybko bo nawet nie mialam czasu zagladac :no: ! Robiłam dzisiaj test , no niestety ani najmniejszego cienia drugiej kreski :szok::szok::szok: w sumie to podejrzewałam ale nadzija była :tak: hehe ... Czekam teraz na @ i wezme tabletki od ginka i mam nadzieje ze nastepna @ przyjdzie tak jak mowil po 28dniach :-) znaczy mam nadzieje ze NIE przyjedzie, ale ze cykl bedzie wlasnie tyle trwał :tak::tak::tak:

Ja jutro do lekarza z sykiem , bo jego oczy sie nie goją wiec lekarstwo trzeba zapodać :nerd:

DOMKA - trzymam kciuki :) jestem pewna ze kolejny tescik juz potwierdzi fasoleczke :D:D:D

.... brała któraś z was CLOSTILBEGYT ? to te tabletki od ginka

Do góry