reklama
nadzieja!
Fanka BB :)
Nadzieja dlaczego gin przypisal ci clo ??? To lek stymulujacy owulacje. Bedziesz miala monitorowany cykl ?
Przepislal mi to ze wzgledu na przedluzajace sie od czerwca cykle, ostatni mialam prawie 50dni. Nie moge miec monitorowania bo siedze w Norwegi. W lutym jak nam nie wyjdzie pojade na kontrole... Kazal robic testy ovu zeby kontrolowac cykl... moze ginek podejrzewa ze mam problemy z owulka - nie wiem . A co ty o tym myslisz ?
-caroline-
ritta super że imprezka się udała! :-)
iwonka biedronka z cerą to tak samo jak ja. mam dni w czasie cyklu że łzs mi się tak mega nasila że nie wiem co robić.. a nawet podkładu nie mogę nałożyć w takim stadium nasilenia :-( cała czerwona jestem wtedy i zamykam się w domu na 2 dni :-(
aschlee nasepny cykl nasz!!!! damy czadu w święta i w nowym roku przywita nas fasolka w brzuszku zobaczysz!!!
ada213 moim zdaniem mogło nic nie wykryć przez taki czas.. różne przecież są stężenia hormonów a i różne na rynku są testy
także powtarzaj i informuj na bieżąco
chociaż teraz wyczytałam że się zabezpieczaliście to już chyba duuuużo mniejsze szanse.. ale nie martw się.. dużo kobiet nie wie o ciąży i robią zabiegi itd.. i dzieciaczki rodzą się zdrowe - to nie wyrok.. także wszystko już nie zależy od nas w tej dziedzinie
ja dźwigałam kajaki na wczasach i kilka dni później zobaczyłam dwie kreski (bo wcześniej test nie wyszedł) i dzidzia moja zdrowiutka
domka miałam ci wcześniej zaproponować żebyśmy testowały razem ale że my ten cykl totalnie sobie odpuściliśmy to nic z tego nie będzie.. przez te zamieszanie z paczkami i przez testy owu które nic nie pokazały.. ale od grudnia ruszamy
trzymam za ciebie kciuki! 
nadzieja - ooooo to razem atakujemy koniec grudnia
świąteczny klimat coś czuję zdziała cuuda!!! :-)
iwonka biedronka z cerą to tak samo jak ja. mam dni w czasie cyklu że łzs mi się tak mega nasila że nie wiem co robić.. a nawet podkładu nie mogę nałożyć w takim stadium nasilenia :-( cała czerwona jestem wtedy i zamykam się w domu na 2 dni :-(
aschlee nasepny cykl nasz!!!! damy czadu w święta i w nowym roku przywita nas fasolka w brzuszku zobaczysz!!!

ada213 moim zdaniem mogło nic nie wykryć przez taki czas.. różne przecież są stężenia hormonów a i różne na rynku są testy

domka miałam ci wcześniej zaproponować żebyśmy testowały razem ale że my ten cykl totalnie sobie odpuściliśmy to nic z tego nie będzie.. przez te zamieszanie z paczkami i przez testy owu które nic nie pokazały.. ale od grudnia ruszamy

nadzieja - ooooo to razem atakujemy koniec grudnia

Rozumiem ze to polski lekarz przypisal ? Z tego co wiem clo przypisuje sie jak jest problez z owulacja i stosuje sie przez kilka cykli. Ale przy clo zazwyczaj monitoruje sie cykle. Czy, jak szybko i ile pecherzykow rosnie, czy pekaja i jakie jest endometrium bo podobno przy tym leku moze byc gorsze. No i przy tym leku jest wieksze ryzyko ciazy mnogiej. Ale trudno powiedziec jak zareagujesz na ten lek skoro nie bedzie monitoringu. A mialas badania hormonow ? Nawet jesli nie masz owulacji to jest jakas tego przyczyna i moim zdaniem najpierw powinno sie ja znalesc a pozniej wywolywac.
Lisica.
Domka miałaś trefny test ;-)
Ja sobie humor poprawiłam manicurem.
Pytanie - czy stan zapalny w organizmie może mieć wpływ na problemy z cerą? Bo nie wiem czy cud się stał czy faktycznie coś było (jest) nie tak, ale wreszcie mi znikają wszystkie wykwity z twarzy.
Aaaaa, Fimka! Kupiłam tę odżywkę z garniera, którą polecałaś. DZIĘKI, fajny tańszy zamiennik biovaxu ;-)
Ja sobie humor poprawiłam manicurem.
Pytanie - czy stan zapalny w organizmie może mieć wpływ na problemy z cerą? Bo nie wiem czy cud się stał czy faktycznie coś było (jest) nie tak, ale wreszcie mi znikają wszystkie wykwity z twarzy.
Aaaaa, Fimka! Kupiłam tę odżywkę z garniera, którą polecałaś. DZIĘKI, fajny tańszy zamiennik biovaxu ;-)
Nadzieja ale ja nie chce ci mieszac. Ja nie jestem lekarzem wiec nie chce sie madrzyc. Slyszalam o stosowaniu clo z monitoringiem ale moze tak tez sie stosuje.
Zrob tak jak mowil lekarz i mam nadzieje ze @ nie przyjdzie
Zrob tak jak mowil lekarz i mam nadzieje ze @ nie przyjdzie
Fimka
Nadzieja - ja będę miała monitoring cyklu. Lekarz powiedział, że będziemy stymulować owu CLO albo Pregnylem najprawdopodobniej.
Ale musi się jeszcze upewnić co i jak - póki co ma kilka hipotez. Teraz miałam cykl bezowulacyjny. Czekam na @ i zaraz po niej idę do gina.
Ale musi się jeszcze upewnić co i jak - póki co ma kilka hipotez. Teraz miałam cykl bezowulacyjny. Czekam na @ i zaraz po niej idę do gina.
reklama