reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Ja tez sie myle. temp ma om a test do dupy. Do tego tak sobie włosy pomalowałam ze mi pasemko blobd zostało a z drugiej strony ciapka. Masakra. ide spac bo M chory to trzeba go pocieszyc;-) jutro was obudze o 7;-) Miej nocki

Co tu taka cisza???? ;-) ja dopiero wrocilam do domku;-)skoro juz nie klade sie spac to znaczy ze jestem pierwsza rano na forum takze przypominam Dziewczyny o kwasie foliowym Zobacz załącznik 598190
kobietka termin kolejnej @ mam 29.12 mam nadzieje ze ta juz nie przyjdzie

-caroline- dziekuje za wsparcie:tak: pewnie ze tak tym razem musi nam sie udac i bedziemy mialy niespodzianki zamiast na swieta to na Sylwka

Ostatnia edycja:
Hej hej hej porannie widzę ranne ptaszki z was...:)
Ja już nie śpię ale jestem kompletnie bez humoru... Wrażliwe sutki jeszcze bardziej i ból podbrzusza...dziś moje dolegliwości jak narazie...

DOMKA12. a Skąd ta pewność że przyjdzie??

A wiecie dlaczego mam taki zje**** humor? No to opowiadam...

Wczoraj poszłam do mojego męża kuzyna dziewczyny, do sąsiadki, do kolezanki jak sobie wolicie... na kawkę jakoś koło 17... pisała coś wcześniej ze musi mi cos powiedziec, no i ja się jej pytam co takiego chciała mi powiedziec? a ta... zbiła mnie z nóg....
-Sandra jest w ciąży!
Oczywiście powiedziałam że super , a w duszy byłam taka wku****na, zła... że dlaaczego taki ktoś jak Ona a nie np któraś z takich fajnych babek jak wy...

Mówię ona bo,... zreszta posłuchajcie...

Sandra w lipcu będzie miałą 20 lat, ma syna który bedzie w kwietniu miał 4... tak miała 16 lat, w sumie to nawet nie wie z kim, ale tu u nas wie każdy bo podobienstwo do kogoś jest straszne...teraz niby ma faceta.. mieszkaja razem... ale ratujcie mnie bo nie wytrzymam ona Nim się nie zajmuje tylklo podrzuca codziennie mamie a ona sobie 2 robi... miał 4 msc jak połozyła go spać i wyszła na impreze, a jej mama obudziła się w nocy jak dziecko płakało a Sandrusi nie było...
brrrr....szlag mnie trafia normalnie...Nim praktycznie opiekuje się babcia czyli jej mama, która sama ma 2,5 roczne dziecko...Każdy wekkend on u niej jest bo Sandra sobie imprezuje...

Ostatnia edycja:
Katka pewnosc bo temperatura spada na łeb na szyje. Czyli jednak moje cykle są 31dn.

Ja tez mam taki przypadek. Kuzynka mojego meza zaszla w ciąze choc 1 dziecko 2 letnie jej zmarło bo było chorte a drugie tez jest chore i musi byc rechabilitowany. Lekarz jej nowil ze dzieci nie moze bo w 90% beda chore aim guma pekla i wpadli. JAk sie o tym dowiedzilam to plakalam.

Rita ja tez bylam pewna ze jestem w ciazy... trudno. szkoda...

reklama
Do góry