reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Balla a nie masz mozliwosci z innego kompa sprobawc?

Udało sie,szwagierka dostala tiul ale różu i fioletu nie był;-// jkupila mi czeerwony i niebieski 2 metry za 24zl. Jak zrobie to pozycze aparat i zdjecie wtawie;-)

Bella to nie wiem, ja napisalam jak mi sie udalo.

kobietka moze sek w tym zeby odpuscic i bawic sie do woli bez zabezpieczenia ;) przynajmniej jest wesolo :)
Dokladnie marudz, marudz masz do tego swiete prawo!

Wrocilam wlasnie ze szkoly, odebralam od wychowawczyni zadania domowe... ile te dzieciaki tego w ciagu tygodnia naklepaly...

Czesc dziewczyny.
Co u mnie? Jest dziwnie, tzn. 2 testy negatywne przed miesiaczką, w dniu przewidywanej miesiączki nic, po 10 minutach bardzo
jasna kreska, dzisiaj test o 5 rano- nic po godzinie znow zajrzalam kreska blada, nastepny o 8, znów do 5 minut czekanie nic, 10 minut
blada kreska widoczna do swiatla. Sama nie wiem kiedy mialam owulacje, kiedy powinnam miec tą @. W sumie to byłaby moja
druga miesiączka po poronieniu więc nic nie wiadomo. Te testy były jednej firmy, dzisiaj poleciałam kupić 2 różne. Z czego za jeden zapłaciłam 32 zł. Mam nadzieję,że na dniach dowiem się co to mi się dzieję :p chyba juz wariuje. Jeszcze jakiś stan zapalny mi się robi.

Pozdrawiam

Kwiatuszek Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny wy takie mądre głowy jesteście zerknijcie na mój wykres, czy widac tam że miałam owulację? Ja w nocy wstaję do dzieci więc nie wiem jak ta temperatura wychodzi? A może jeszcze jestem przed?

Cześć dziewczynki, ja tak na szybko tylko się przywitać, bo jedziemy uzupełnić lodówkę:-D

Kobietka - masz swięte prawo się denerwować, ale weź może coś poczytaj, albo film obejrzyj - relaks dobrze ci zrobi.

Iwonka - ja to bym już dawno u lekarza była, zwłaszcza iż z tego co pamiętam, Ty jakieś problemy z ciśnieniem miałaś.

Trzymam kciuki za wszystkie testujące w tym tygodniu... I będzie nas legion:-) Zawojujemy wątek sierpniówek.:tak:

reklama
Sysiq bedzie dobrze :) musi :)

Myszencja ale u mnie wszystko jest ok ;) Wiesz, ja takim typem czlowieka jestem ze tylko 'umierajaca' chodze do lekarza tak mnie tam koniami zaciagnac nie mozna ;) Moja mama mnie tak wychowala, sama mnie leczyla bo co szlam do przychodni lapalam jakies swinstwa i tak w kolko. I tak mi zostalo.

kobietka dajesz nadzieje :)

No i znalazlam moje ukochane kozaczki :D

Do góry