reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

hej ja w wyrku:zawstydzona/y: sama jestem w domu to nikt nie widzi:-p
dziś czuję się dobrze na razie nic mnie nie boli , dydki jeszcze w nocy bolały , a teraz cisza, zemdliło mnie ,ale obyło się bez pawika tym razem , no i wiecie co mi mama powiedziała wczoraj?Okazało się ,że mamy w piwnicy dwa wory z ciuszkami, o których nic nie wiedziałam kuzynka przywiozła jak mnie nie było już kilka miesięcy tam są:szok:

No i chyba moje hormony buzują bo wczoraj się posprzeczałam z mamą , poszłam do lodówki po papu ,a mama zaczęła komentować , że będę za szeroka , potem mąż żartował ,że będę jak mała orka :confused2: nakrzyczałam na nich i poszłam do kibelka się wypłakać ( normalnie bym się śmiała z tego) potem mąż powiedział ,że jak tak jest teraz to co będzie potem i ,że beksę urodzę :confused2: na co ja ,że ma mnie nie denerwować bo mnie teraz wszystko denerwuje , aż się boję co będzie jak pojadę do teściowej i zacznie swoje mądrości , ona zawsze ma do mnie jakieś ,ale ...
a tak z innej beczki ja ciągle sikam ,dopiero byłam i znowu muszę iść , pęcherz mnie nie piecze ani nic tylko to sikanie bez przerwy....
No i chciałam Wam napisać ,że martwi mnie ten brak bólu piersi i postanowiłam zadzwonić do gina w tej sprawie i gin mi polecił dla własnego spokoju sprawdzić poziom beta hcg i powtórzyć po 48 godzinach , dzwoniłam do szpitalnego laboratorium i punkt pobrań czynny jest do 18 , myślę ,że pojadę z mężem jak wróci z pracy i sobie zrobię to badanie tak dla własnej wiadomości , tylko ,że jak będzie słabo przyrastać to będzie załamka , ale gin mówił ,że to jest najbardziej miarodajne bo w przeciwnym wypadku to ja się zadręczę do tego wtorku kiedy to mam wizytę.Czyli musiałabym zrobić to badanie dziś i w piątek wynik z dziś byłyby jutro ,a z piątku w poniedziałek i teraz nie wiem co robić czekać czy się zbadać o to jest pytanie....

No i w sprawie tego pomysłu aby wpisywać nr szczęśliwego cyklu to dobry pomysł tylko nie zrozumiałam dokładnie czy chodzi o umieszczenie takiego info na liście czy każda u siebie w sygnaturze?
Kwiatuszku - gratuluję dwóch kreseczek kochaniutka ;) to co wpisujemy Cię na listę?

reklama
Kobietka ja bym na Twoim miejscu poszła na betę, bo do wtorku to idzie zwariować z niepewności, z resztą sam lekarz Ci powiedział, że na tym etapie to najbardziej miarodajne czy ciąża się prawidłowo rozwija, nie martw się na zapas i wyciągnij męża po pracy do laboratorium:tak:

hm bella moze spróbój jeszce raz a jak nie to nowy mail załoz.
Wylogowałam się i wchodzę na strone od nowa, chcę założyc konto, mam nowego maila, ale nie ma następnego kroku, daję załóż konto i komunikat nie można dwa razy, skąd wie że mam juy kontu jak sie wylogowałam.

kobietka patrzac na szalenstwo hormonow to wszystko u CIebie w jak najlepszym porzadku ;)

Aschlee nie mam pojecia ile u Nas bylo w nocy bo z wyrka to tyko na siusiu i dalej spac a termomentr mam na parterze.

Bella ja spróbuje założyc,ciekawe czy u mnie da rade.
O mi sie przypomialo ja dzis skasowałam historie i wszedzie musialam musialam sie logowac i na ovu pisalo zeby zakladac konto. Moze sprubuj skasoac historie

Ostatnia edycja:
Wylogowałam się i wchodzę na strone od nowa, chcę założyc konto, mam nowego maila, ale nie ma następnego kroku, daję załóż konto i komunikat nie można dwa razy, skąd wie że mam juy kontu jak sie wylogowałam.

bella wyjdz z tamtej przegladarki i wlacz inna. Ja tez mialam z tym problem a konto zalozylam bez problemu

Bellaa a spróbuj wejść w "logowanie" i zobacz czy nie masz zaznaczonej opcji, żeby pamiętało Twoje dane na tym komputerze:tak: A z jakiej przeglądarki korzystasz?

Dziewczynki chodzi Wam o zakładanie konta na ovufriend ?Ja kiedyś założyłam ,ale potem o tym zapomniałam i teraz chciałam znowu w tym cyklu i nie mogłam musiałam założyć nowe na inny e-mail i założyłam sobie na e-mail męża i mi działał razem z tymi wszystkimi bajerami przez pierwszy miesiąc ,czyli obecny cykl , potem zaznaczyłam plamienie w terminie @ wyznaczonym przez ovufrienda i mi się cykl szary zrobił i mi wyskakiwało ,że zaczynam nowy cykl i mi zniknął kalendarz ciąży , który miałam od pozytywnego testu , wkurzyłam się i napisałam do nich ,że ja nadal jestem w ciąży ,a plamienie nie oznacza od razu @ i wkurzona wyłączyłam stronę ,a potem po ponownym wejściu już było wszystko dobrze.

Chciałam napisać jeszcze o stosunku przerywanym , przy poprzednich staraniach tak właśnie zaszliśmy :tak: to znaczy odpuściliśmy i postanowiliśmy nie używać gumek tylko przerywać i od razu po pierwszym wyskoku byłam w ciąży ;)

Dzwoniłam do męża i powiedział ,że pojedziemy na tę betę , a moja mamuśka to powiedziała ,że przeginam i szukam dziury w całym no to skończyłam rozmowę z nią , po chwili zadzwoniła i powiedziała ,że jutro mi odbierze ten wynik żebym jutro nie leciała taki kawał.
Kurczę chyba po jednej stracie mam prawo się obawiać i sprawdzić poziom hormonu , wszyscy w koło marudzą ,że przesadzam ,a wtedy nic nie sprawdzałam i wiadomo jak to się skończyło.

BELLA - nie da sie zalozyc jesli Internet wysyla to samo IP.
Jesli net ma zmienne IP to zalozysz z tego samego kompa, na inny mail.
Jesli net ma niezmiene IP to zalozysz z INNEGO kompa, na INNY mail.
Musialabys skorzystac z innego kompa i wtedy zalozyc na drugiego maila.
Tak to nie pójdzie. Nie ma szans. Wszystko zalezy od Internetu, jakie router wysyla IP (zmienne czy niezmienne), a nie ID kompa... Mam nadzieje, ze pomoglam.

Ja zakladalam na nowym mail ale z kompa meza, bo mamy niezmienne IP routera ;)

Kwiatuszek GRATULUJE!!!!! SUPER!!

reklama
Do góry