reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Witajcie dziewczyny
w koncu sie dobudzilam...
Iwonka moze z cisnieniem cos jest bo mnie tez glowa boli dzisiaj.Musimy chyba jakas kawke wypic
Ritta kusi Cie widze wczesniejsze testowanie;-) czekaj na nas do niedzieli.Ja czekam wytrwale:tak:

reklama
Aschlee mozliwe, nie mam sily tylka z kanapy ruszyc :( ogladam te pirdolki na RTL
Skad ty takie fajne rzeczy bierzesz do swojej sygnaturki???

Widzę zdania podzielone co do wydawania oszczędności. Ja też nadal nie jestem przekonana dlatego dziękuję za rady, każda jest dla mnie cenna bo wnosi coś nowego. Dziś wieczorem będę rozmawiać z Moim na ten temat, zobaczę co męskie oko jeszcze wychwyci :-D

Odnośnie grosza na czarną godzinę - ja własnie zawsze muszę coś mieć. Inaczej czuję się źle, niepewnie. Ten wyjazd jest marzeniem, które prawdopodobnie będzie niemożliwe jeśli będziemy mieć dziecko (chyba, że ktoś przygarnie na 3 tygodnie i jeszcze dorzuci kasy, bo pewnie bobas pochłonie kasę, którą mamy teraz) :rofl2: Z mojej strony pochłonie całkowicie odłożone oszczędności, ze strony Mojego pochłonie większość - coś tam mu zostanie. Wstyd się przyznać ale ja mam mniej (pewnie dlatego, że jeszcze studiuję).
Nie liczę oczywiście kasy na życie, bo to nie wlicza się do puli wyjazdu. A od momentu wydania na wyjazd można odkładać tak jak zawsze - tylko zaczynać od zera. Te oszczędności, które mamy są efektem sprzyjających wiatrów i mniej więcej pół roku odkładania (ale takiego nie oszukańczego). Pociesza mnie to, że to dość krótki okres więc może ponowne uzbieranie nie będzie zadaniem ponad miarę. Nadal myślę :-D Boli :-D

Dziewczyny witam. U mnie zimno wieje wiatr,dopiero wstałam,wypiłam kawke i na kuriera czekam.

Kurde zerknijcie na mój wykres,Była ovu czy nie?? Śluzu płodnego nie mam.. Może przesto że co dzien uprawiam sex i po prostu sperma zagłusz sluz i go nie widać? Czy moze go wogule nie byc?
A i jeszcze tem. Zawsze mierze o 5.30 ale w kalendarzu jest zaznaczona 6.Mysle ze to nie problem. Ale dzis obudzilam sie o 4.45 i zmierzyłam bo wiedzialam ze jak obudze sie o 5.30 to juz moze byc zły wynik. No i o 4.45 miałam 36.12

a jak wstałam o 5.30 to miałam 36.33. tóra temp bedzie dobra??

Domka jeżeli tylko się obudziłaś, zmierzyłaś i dalej poszłaś spać to wstaw tą z 5.30.

Cierpliwość, na owulację musisz jeszcze chwilę poczekać a potwierdzisz ją po 3 wyższych temperaturach

Ostatnia edycja:
O matko Rita wiekszosc to jakies brednie. Skóra barania na łożu? akobieta musi byc zmeczona i głodna?Tragedia pomoże zajsc w ciąże? Stek bzdur dla mnie

Ritta - czytam i robię coraz większe oczy :-D Punkt 10 to mistrzostwo świata. Chociaż równie bardzo podoba mi się 12. - pragnienie posiadania potomstwa [...] nie sprzyja łatwemu poczęciu. No to super dziewczyny, dajemy radę :-D:-D Ale za to: tragedie, smutki oraz kataklizmy sprzyjają poczęciu! To brzmi trochę jak prawa Murphyego tylko łagodniej :-)

Dzień Dobry wszystkim:)

Testowała któraś dzisiaj?:rofl2:

Inis nikt nie zna zasobności waszych portfeli poza wami także ciężko coś doradzić, jeżeli jesteście w stanie po wyjeździe dalej odkładać pieniądze i w szybkim czasie możecie uzupełnić oszczędności to ja bym na waszym miejscu pewnie się zdecydowała, bo jak nie teraz to kiedy?
;-)

reklama
Domka jeżeli tylko się obudziłaś, zmierzyłaś i dalej poszłaś spać to wstaw tą z 5.30.

Cierpliwość, na owulację musisz jeszcze chwilę poczekać a potwierdzisz ją po 3 wyższych temperaturach

No ale wczesniej wstałam o 4.45 do łazienki i zmierzyłam a potem poszłam spac i obudzilam sie o 5.30 i znowu zmierzylam. To ta niecala godz nie zaburzy temp.?
To wstawie ta 36.33 z 5.30

Do góry