reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Może rzeczywiście zachowuję się zbyt zachowawczo... W końcu na ogarnięcie się przed dzieckiem jest całe 9 miesięcy. Ja już chyba tak mam, że martwię się na zapas.
Ciekawa jestem opinii reszty dziewczyn, czy będą takie same. :tak:

Adelo - to nie tylko skorzystanie z okazji tylko tak jakby marzenie związane z naszą wspólną pasją. :)

reklama
Rita dziekuje:*
Adelko ja bym pojechala. A moze i to wlasnie to:* moze ten wyjazd okaze sie szczalem w 10:)) a jezeli o oszczędności chodzi to 9 miesiecy to sporo zeby cos odlozyc. Moj maz mowil to samo ze spukalismy sie z kasy najpierw na slub, potem z kasy slubnej na wegiel i na auto. Teraz mamy odlozone na koncie zaledwie 2 tysiace. A on mowi ze nie chce myslec caly czas czy nam kasy do konca miesiaca starczy. Ale wiadomo 9 miesięcy to sporo czasu:))

hej kochanejak chumorki z rana???
ja na 10:30 do lekarza lece wiec tylko na chwilke wpadam.....

..musze wam cos powiedzieć....:):):)bo normalnie czasami gadka mojego meza mnie wprawia w osłupienie.....:)wczoraj wieczorem...cos kolo 22.....

JA: Kochanie podgrzejesz mi zupe bo glodna jestem a chleba nie ma...
ON: zwariowalas? Maly już dawno spi a ty jeszcze chcesz w niego zupe wlewac??????????
Ja: a skad wiesz ze to będzie maly a nie może mala co?????
on: bo wiem co robilem,..... znam się na tym i będzie chłopak...

hahahaha:):):):):)musiałam to napisac:):):):):)

Hej kochane
Ja jakos brak czasu ostatnio aby z wami posiedziec:( mama jest jeszcze dzis za firankami jedziemy
..wczoraj w gosciach bylismy u rodzicow mojego...o i leci...

Co u kobietki??i innych testujacych?? Mocniejsze testy?? A nowe testujace??adelo ty chyba po terminie??
Gdzie reszta Agaawa??
Ja czuje sie dobrze...nic nie dolega tyle ze jak sciagam stanik to masakra:/ BOL:(ehh i tylko tyle...

Wrzucam listę, żeby nie zaginęła.

Lista:

Listopad:
Sysiq -termin @ 22.11.2013
Mizzah - termin @ 23.11.2013

Kwiatuszek. - termin @ 25.11.2013

bunia31 - termin @ 26.11.2013
Myszencja82 - termin @ 26.11.2013
Aschlee25 - termin @ 29.11.2013
anias2 - termin @ 30.11.2013

Grudzień :
inis - termin @ 01.12.2013
Ada213 - termin @ 03.12.2013
Ritta - termin @ 03.12.2013
Mexi - termin @ 04.12.2013
Fimka - termin @ 8-9.12.2013
Bellaa- termin @ 09-12.12.2013
-caroline- - termin @ 10.12.2013
Lisica. - termin @ 10-11.12 2013
Domka12 - termin @ 12.12.2013
Fuma_Foch - termin @ 12-14.12.2013
Agita - termin @ 14.12.2013
ookatkaoo1993 - termin @ 15.12.2013
BubblesGirl - termin @ 18.12.2013
Iwonka-biedronka - termin @ 19.12.2013
Adelo - termin @ 23.12.2013
Agaawa – termin @ 24.12.2013
Beata31 - termin @ 25.12.2013

mariaa - ???
nadzieja! - ???
78LENA- ???
Pati.Patuszka - ???
Joaro - ???
apatka - ???
karotka00 - ???
Kusiak - ???
Amaliee - ???

Lista zafasolkowanych:

paulinka88 II termin porodu 06 czerwiec 2014
mika.k II
karolq8 II - termin porodu 19 czerwiec 2014
Mar-chew II
anastazi II - termin porodu 27 czerwiec 2014
blueberrry II - termin porodu 4-6 lipiec 2014
Anulka198424 II - termin porodu 6 lipiec 2014
ma_gda_86 II - termin porodu 10 lipiec 2014
karola1986-21 II
Kazimiera ll
Kobietka22 ll

Myszencja ma dzisiaj termin. Robiłaś test?? Pochwal się, czekamy na wieści! :) :)

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny :)

Inis ja z tych oszczednych, jesli wyjazd mialby pochlonac cale oszczednosci nie pojechalabym. Hop siup i kasy nie ma. Ale to moje zdanie. Wiem co to znaczy taka kuszaca propozycja, cala kasa + maly kredyt. 2 tygodnie przyjemnosci a potem rozpacz bo to wyskoczy tamto wyskoczy kasa byla, przechulana.

Wstalam z bolem podbrzusza i glowy...
U Nas 0*C sloneczko swieci :)

Dzisiaj bede malo aktywna, syn ma kontrole i wyciaganie szwow i musze troche posprzatac ;)#

Milego dnia

Hej dziewczyny! :-)
Widzę, że do piątku żadna nie testuje - mamy chwilkę przerwy.
Myszencja Bunia31 i jak? Udało się? Dajcie znac ;)

Inis - ostatnich oszczędności na pewno bym nie wydała, zawsze wolę miec rezerwę na "czarną godzinę" ale jeśli to nie sa ostatnie pieniądze, to bym pojechała. Masz 9 miesiący, żeby spokojnie odłozyć. Poza tym pewnie też część rzeczy dla malucha dostaniecie od rodziców, przyjaciól, rodziny...
Więc spokojnie ;)

Moja temp. nadal spada, nie ukrywam że liczyłam dziś na skok, w końcu, a tu nic...
Znowu o 0,5st mniej :/ Test owu negatywny... Wiadomo.

reklama
Hahaha anastazji dobre:* to tak jak moj mąż co sie borata naogladal:) jego tekst w zartach to: !albo syn albo aborcja ha ha:) tez mowi ze wie co zrobil xd

Do góry