reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Ritta przyznaje masz rację :zawstydzony: przepraszam jeżeli starające się kobietki źle się poczuły, przez te posty.

Iwonka może zatestuj, no i ten dzien dla Ciebie super, takie domowe spa.
Wiesz aż sama jestem ciekawa, co Twój organizm chce Ci powiedzieć, przez to ze tak to wyglada u Ciebie.

reklama
Iwonka i bardzo dobry pomysl.Czas tylko dla siebie tez musi byc:tak: a mnie cos na czytanie dzisiaj wzielo.....mniammmm pomidorowa tez dzis wieczorkiem robie bo na obiadek spaghetti carbonara mam;-)
Rob tescik bo czekamy na dobre wiesci.Nawet nie wiesz jak bym sie cieszyla razem z Toba...trzymam kciuki baaardzo mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&

Nie no serio ;) pomidorki tak dzialaja :)

Mierzlam przed chwila temp w ustach mam 37,2, taka tez mialam wczoraj a normlanie mam 35,5
Jesli to nie jest fasolka to cysta albo cos serio mi dolega :( czuje ze i tak czy owak bez wizyty u lekarza sie nie obejdzie.

A wiecie ze jedzenie pomidorow i przetworow pomidorowych wplywa rewelacyjnie na jakosc spermy??? :D

Wiesz co Iwonka, przyznam sie tez Wam, ze mój maż to nie lubi pomidorów. A z pomidorów to może jedynie ketchup, albo pomidorowa..
:zawstydzony:
Ale za to ja potrafię jeść je kilogramami. :D wiec nadrabiam.. Tylko ze wtedy jemu jakości spermy to nie poprawi :D

EDIT :
A ja bardzo bym chciała, zeby to była fasolka u Ciebie i nic innego, wiec trzymam kciukasy i to bardzo mocno!

Blueberrry a to Twoj objaw ciazowy czy ogolnie lubisz pomidory?
Bo mnie od kilku dni meczy chcica na sok pomidorowy i cholera mnie bierze bo mi sie skonczyl a M wraca dopiero o 16.30 i wtedy jade kupic zapas

hej misie zaraz was nadrobie ale potrzebuje pomocy: moze ty ritto pomozesz lub inna kobietka:)
mianowicie
kolezanka moja stara sie o dzidzie juz ponad rok miala cykle 28dni teraz jej sie zmienilo i ma od 25-30 dnia...pomoze ktoras kiedy moga byc dni plodne?
jesli chodzi o tempke testy owu itp ona raczej zielona jest choc syna ma ktory ma 12 lat (wpadka w wieku 17) pomozecie??

Ja też uwielbiam pomidory i wszystko co pomidorowe, a mój tak trochę mniej niestety, ale chyba będę musiała jakoś przemycić do jego diety większa ilość pomidorów:-D

reklama
Blueberrry a to Twoj objaw ciazowy czy ogolnie lubisz pomidory?
Bo mnie od kilku dni meczy chcica na sok pomidorowy i cholera mnie bierze bo mi sie skonczyl a M wraca dopiero o 16.30 i wtedy jade kupic zapas

Przed ciążą uwielbiałem jeść pomidory, gdy zaszłam opychałam sie nimi i dosłownie jadłam kg dziennie plus sok pomidorowy musiał byc, pamietam jak mój tata przyszedł do nas, a dzien wcześniej poimprezowali z mama, a wiedział ze ja miałam z 5 litrów soku to przyszedł do nas i szukał.. I wyszło na to ze musiał obyć sie bez soku bo ja wydudlałam 5 l w dwa dni..
Teraz jakoś tak mniej ich jem.. Ale byc może dostarczyłam odpowiednia ilośc i teraz zapotrzebowanie spadło..

Do góry