reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Beatka21 witaj i rozgość się. ;)

Domka
Ta cebuszka to fajny pomysł, przyznam sie ze pierwszy raz o tym słyszę, ale juz na necie sprawdziłam, i dosyć fajne.

BubblesGirl
Hmm. To teraz poczekamy na opinie mam które miały może czarne wózki w lecie.. Bo ja nie jestem z tych doświadczonych. :)

Anastazi
Ta oferta sylwestra, naprawdę godna polecenia. Super! I atrakcyjna cena.

domka i takie konkrety lubie...i dziekuje za rade i nie pogardzę kolejnymi:):):):)ja również przyznaje ze nawet nie wiedziałam co to ta cebuszka:):):):)

buublegirls bardzo ciekawa i dlatego jedziemy... bo tanio....a i nad morzem....:):):)no i tematyka sylwestra fajna:):)

a może ktoras z was się tez skusi?????????będzie okazja do poznania na zywo:):):):):)

beatka21 witaj...powiedz cos o sobie:):):)

Beatka witaj!!! :-D

Blueberry
ja w pierwszej ciazy zaliczylam 2 wesela oba w 4 miesiacu :D wybawilam sie jak nigdy :) W drugiej ciazy tez dwa wesela tyle ze w 5tym miesiacu :) czulam sie rewelacyjnie i nie uwierzysz ale bardzo szalelismy z mezem na parkiecie :)
Wiec bez obawy baw sie dobrze :)

Zakupy dla maluszka: laktatora uzylam az dwa razy... sterylizatora nie kupowalam. Butelki byly kupione lezaly bo poltora roku maly byl na cycu.
Co mi sie przydalo: przewijak (IKEA) do polozenia na szafke - duchany, tani i do dzisiejszego dnia lezy sobie i czeka ;)
Mata edukacyjna! Ale od 2-3 miesiaca :)
Karuzela nad lozeczko! Ratowala w chwilch kryzysowych gdy brak juz sil na cokolwiek a malenstwo nie chce spac ;)
Lezaczek - bujaczek - niezastapiony w kazdym miejcu domu

Tyle mi sie przypomnialo :)
Acha starszy mial wozek Queeni trojkolowiec swietny byl :) podarowalam biednej rodzinine (brazowy)
Mlodszy woziol sie w ABC Rodeo (zielony z czarnym) tez na 3 kolkach (sprzedany)

Jedynie co mi zostalo po dzieciach to przewijak, materac i wanienka do kapieli ;) cala reszta gdzies powedrowala po swiecie ;)

reklama
Beatka21
Życze Ci udanych starań i wyczekiwanych dwóch kreseczek.
Przesyłam fluidki aby wszystko szybko sie potoczyło :)

Aschlee
To ten co juz wcześniej tez tu wkleiłam
Wózki dzieciece,wielofunkcyjne 3w1, wozek CORAL http://allegro.pl/showItem2.php?item=3721761154
Bo ja to w sumie z tymi kwiatami bym kupiła gdyby dziewczynka, ale z drugiej strony czarny w moim przypadku jest praktyczny, bo zostawiłabym go na druga ciaze kiedyś, a tez nie wiadomo co za niespodzianka by była.
A teraz jeszcze nie moge powiedzieć ze kupie wózek, bo ja nadal kobietki oczekuje na wizyte i póki jeszcze nie byłam to muszę sie wstrzymać, bo mogą byc dwa serduszka, a nie jdno, tak jak u męża kuzynki. Oni myśleli juz tez o wózku a po tygodniu, miała wizyte okazało sie ze bedzie mama bliźniaków.
No ale jeżeli bedzie jedno serduszko to stawiam na ten wózek, :)

Do góry