I
Iwonka-biedronka
Gość
Ktoras jeszcze ma jeszcze takiego lenia jak ja???
U Nas sniegu nie ma ale rano ciut zimna +0,4*C i sloneczko swiecie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ktoras jeszcze ma jeszcze takiego lenia jak ja???
Ritta pisała tez o ziółkach ojca Sroki - czytałam o nich.
Jak lekarz nic mi nie przepisze, to będe je piła od następnego cyklu![]()
Adelo możesz smucić ile wlezie. Po to tu jesteśmy
Chodzi mi jedynie, żebyś się nie nastawiała negatywnie bo to nie pomaga. Jeśli masz wątpliwości odnośnie swojego stanu zdrowia to może rzeczywiście idź do lekarza, zrób podstawowe badanie. Może to cię uspokoi i da siłę do działania :-)
blue a ja mam takie pytanie....wyprawke dla dzidzi będziesz kupowala w Polsce czy u siebie???tzn...wozek, lozeczko itp....
Adelo jak przeczuwasz ze cos moze byc nie tak to lepiej sie wybrac na badania...Nie ma sie co smutac na pewno wszystko sie ulozy i bedziesz drugi raz szczesliwa Mamusia.
Ritta, i inne dziewczyny, które mogą się ustosunkować do mojej odpowiedzi - będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi![]()