reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Domka12 moja cora tez sobie zazyczyla keyboard i jyz zakupiony czeka na Mikolaja ;-)

Ashle jaki kupiłaś? Bo ja narazie na allegro oglądałam taki

HIT Duży KEYBORD syntezator USB / MP3 / Mikrofon (3727863499) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Takie o coś;-) fajny?

My to chcielibysmy pod choinke. Pod poduszke książeczki czu czu kupie.I w szkole gre ma dostac.

jade zaraz męża odcholować do domu bo robił u kolegi za kierowce dzis i trzeba go przywiezc,nie chce mi sie bo ciemno i pada brrr
ale na zakupy drobne przy okazji skocze:-D

Ostatnia edycja:
Adelo widziałam to ostatnio, piękna historia :-)
Kobietka spokojnie, leż jak najwięcej i broń Boże się nie forsuj. Trzymam kciuki, wiem co teraz czujesz, panikę i strach, przerabialam to, ale nie pomożesz tym ani sobie ani dziecku.

Dziewczyny jest sens robic test ciazowy jesli zamiast miesiaczki mialam tylko 2 dni lekkiego krwawienia a pozostale plamienie a wczesniej sluz + doslownie dwie czerwone nitki krwi? + bole podbrzusza, temp jak na wykresie, zawroty glowy itp??? Fatalnie sie czuje, dzisiaj dwa razy zaslablam w kuchni :( do tego bardzo mnie boli w prawym boku :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Iwonka zatestuj. Nie bedziesz sie zastanawiac czy to ciaza czy nie. Czasem przeciez sie zdaza ze kobiety maja cos w rodzaju @ na poczatku ciazy.

Do góry