reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Witajcie dziewczyny!
Trochę się nie odzywałam, bardzo zalatany weekend i dużo się działo. Czytałam Was na bieżąco z komórki jak tylko byłam w krajowym internecie więc jestem na bieżąco ale niestety nie mam chwilki, żeby każdej z Was odpisać. Mam nadzieje, że nie macie mi tego za złe.

U nas aktualnie są bardzo niemiłe sytuacje w najbliższej rodzinie (okazało się po latach że kuzyn nie jest ojcem swojego dziecka itd), co negatywnie wpłynęło na nas ostatnio (pamiętacie zapewne jak się żaliłam dłuugimi postami :-)). Obecnie na szczęście jest dobrze - porozmawialiśmy, nie było łatwo i nie była to tylko jedna rozmowa. Stwierdziliśmy, że to co się dzieje na zewnątrz nie może nas dzielić. Mogę z całą pewnością stwierdzić, że teraz, mimo przykrych wspomnień odnośnie kłótni, jesteśmy silniejsi i bardziej siebie pewni. Ustaliliśmy wspólny 'front', każde z nas poszło na pewien kompromis.

Aktualnie u mnie 9dc, więc w sumie to nie ma o czym gadać :-D Reszta testów z allegro siedzi i czeka aż będę sierpniówką (a będę!).
Życzę Wam miłego dnia i spokojnego powrotu do rzeczywistości po długim weekendzie :yes: Chinol na dziś wygrał wszystko:
"Błogosławiony ten, kto nie ma nic do powiedzenia a mimo to milczy". :-)

Na koniec jeszcze zerknę na listę naszych staraczek na pierwszej stronie i... chyba nie witałam się jeszcze z Iwonką, chociaż posty czytałam :yes: Witaj kochana i wybacz spóźnione przywitanie :) Widzę, że jesteś doświadczona w dzieciaczkach, to dobrze - będzie od kogo czerpać wiedzę na Sierpniówkach! :yes:

reklama
Ja mam termometr elektroniczny z miekka koncowka, Silvercrest. Wieki temu go kupilam. Temp mierze w pochwie bo w ustach to za duze wahania.

inis dziekuje za przywitanie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Katka czekaj z testem ja teraz na twoim miejscu poczekala bym i jutro nie robila a @ nie ma wiec szansa jest...co ci dadza codzienne testy...niecala doba mysle ze za szybko moze pojutrze zrob;)
Niech ktores jeszcze dolacza do lipcowek hehe bedzie nas jeszcze wiecej:)

Ritta super ze wychodzicie :):) zdrowka dla Was:) i oczywiscie dla reszty; )
Sle fluidki dla was wszystkich ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ lapac; )

Kusiak myślę, że zatestuje w sobotę(mam 8 testów z allegro, więc mi nie szkoda). No chyba, że @ przyjdzie wcześniej, a Ty?

Strasznie mnie kusi zrobienie testu... Wlasnie znalazlam na ebay 10x test za 3,99euro :) super cena, W aptece 6euro za stzuke to minimum. Czekac, nie czekac... ach...te dylematy

Hej laski ;)
ufff nadrobiłam
Zaraz zaktualizuję listę , bo dopiero dziś laptopa dopadłam.
Iwonka-biedronka - witaj w naszym gronie, zaraz Cię wpiszę na listę
(lista znajduje się na pierwszej stronie w pierwszym poście)
Katka- przykro mi ,że testy nie wychodzą ,ale może będzie u Ciebie tak jak u Anulki ;)Trzymam kciuki.
Dziewczyny potem więcej napiszę , bo muszę wybyć na miasto i do dentystki.

Tort zrobiłąm;-) ten lublin to jakas wieś.nigdzie nia ma termometrów owulacyjnych,szwagierka dopiero w sklepie medycznym znalazła zwykły z dwoma miejscami po przecinku

Witam,
Wspaniałe forum :) Próbuję nadrobić czytanie, ale widzę, że trudno będzie.
Ja właśnie jestem po pierwszym cyklu starania się. Narazie podchodzimy do tego na luzie. Jednak @ jest juz tydzień opóxniona, robiłam test w dniu kiedy powinna wypaśc i negatywny. Teraz pewnie w weekend potestuje (jeśli do tego czasu nie przyjdzie).
Miło jest zobaczyć, iż nie tylko ja tak mam, że cały czas mi sie o tym myśli.
Trzymam za Was kciuki i za siebie tez troche ;)

reklama
Do góry