reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Witajcie;-) humor mi dzis dopisuje mimo @;-)
Lisica-tort na rocznice ślubu 5 ;-)
Ritta-super że wkoncu was wypuszczają
Buble i iwonka trzymam kciuki za wasze testowanie-)
Kurde katka spróbuj jeszcze z rannego.
Oj ja to tak się napaliłam że chyba sama se te objawy uroiłam,albo miałam zawsze przed @ tylko ich nie wiązałam z ciążą;-) teraz od jutra akcja termometr i wcale się nie napalam;-)

Bella kochana jak u Ciebie?

reklama
Fimka, a jak sytuacja u Ciebie? @ przyszła czy nie...? Bo ja już się pogubiłam. Przepraszam, że pytam, jeśli już pisałaś.

Nie szkodzi ;) Miło że pamiętasz, że jakoś miałam testowac. Przyszła @, nie trafilismy tym razem. Mam nadzieję że teraz się uda! Już się porzadnie przygotowalam i będziemy działac na maxa!

Katka :/ może jednak powinno być z porannego. Ech.

Domka ja tez od jutra termometr w ruch! :D

Ostatnia edycja:
Nie szkodzi ;) Miło że pamiętasz, że jakoś miałam testowac. Przyszła @, nie trafilismy tym razem. Mam nadzieję że teraz się uda! Już się porzadnie przygotowalam i będziemy działac na maxa!

Katka :/ może jednak powinno być z porannego. Ech.

Domka ja tez od jutra termometr w ruch! :D

Masz już termometr?Jaki? Mi dzis szwagirka kupi;-) gdzie bedziesz mierzyc?
Fajnie że razem zaczynamy bo bedzie z kim się wątpliwościami podzielić;-) odezwe sie potem bo lece piec;-)

Ostatnia edycja:
Masz już termometr?Jaki? Mi dzis szwagirka kupi;-) gdzie bedziesz mierzyc?
Fajnie że razem zaczynamy bo bedzie z kim się wątpliwościami podzielić;-)

Kupiłam termometr elektroniczny z dwoma miejscami po przecinku
firmy Microlife. Kosztował 16.99zł :) Będę mierzyć w pochwie, ponoć w ustach jest troszkę niższa. W necie jest pełno wypełnionych kart (fajna baza na OvuFriend, jesli jestes zalogowana) właśnie z mierzeniem w pochwie, więc w razie czego bede miała do czego porównywac.

No i oczywiście - jestem jak najbardziej za konsultacjami :D

Ostatnia edycja:
reklama
Kupiłam termometr z dwoma miejscami po przecinku
firmy Microlife. Kosztował 16.99zł :) Będę mierzyć w pochwie, ponoć w ustach jest troszkę niższa. W necie jest pełno wypełnionych kart (fajna baza na OvuFriend, jesli jestes zalogowana) właśnie z mierzeniem w pochwie, więc w razie czego bede miała do czego porównywac.

No i oczywiście - jestem jak najbardziej za konsultacjami :D

Założyłam konto na enpr..pl

Do góry