reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Apatka witaj :) jest nas tez tutaj troche czekajacych, tak jak Ty, na pierwsza fasolke :) nooo niektorym juz sie udalo. Wiek to tylko metryczka - a teraz przynajmniej jestes pewną, ze chcesz :yes:, to bardzo wazne.
Tak z ciekawosci - wiadomo, ze oby zdrowe ale celujesz moze w jakas plec? :) bo jakiś czas temu była tu taka luzna rozmowa, co która by chciala...

reklama
Apatka witaj w naszym jesiennym gronie, rozgość się, mam nadzieję ze I Tobie się tu spodoba:)
Fajnie że jest nas zoraz więcej:]

Kobietka- nareszcie gdzieś ty sie podziewała?:D

a gdzie BlueBerry?

Witam sie ja z powrotem, już 3 godzina jak ten czas leci, o 13 spałam małą i siadłam przed krzyżówki i tak mi zleciały 2 godzinki:) Ale widzę ze na forum produkujecie sporo:p
Ja zrobiłam naleśniczki, i może jak m wróci z pracy to załaduje Naduśkę do samochodu i pojadę odwiedzić moją babcie:)
Mam dla niej mały prezent chce jej dać to zdjęcie Nadusi z kalendarzem co w przedszkolu robili:p Wiem że będzie zadowolona:)

Brzuch mnie boli:(

Apatka Witaj i rozgość się, chociaż myślę, że długo tutaj nie zabawisz i od razu polecisz do lipcówek:tak::-D

Katka a boli Cie tak okresowo czy inaczej?

Co do termometrów to ja mam zwykły elektroniczny z apteki z dokładnością do 0,1, jak w tym cyklu nie wyjdzie to planuję zamówić Microlife ten dokładniejszy:)

Ostatnia edycja:
Witam staraczki i zafasolkowane :elvis: Wróciłam wczoraj z długiego weekendu i stwierdzam, że nie ma to jak w domu :)! Te które byly w Londynie, na pewno sie zgodzą jak strasznie depresyjne jest to miasto. Ale do rzeczy, w kwestii starań popracowaliśmy ostro, efektów na razie niestety brak, przewidziany termin @ 23 listopada. Generalnie standardowo, zaczynają się przedmiesiączkowe objawy:no: Więc cóż...może następnym razem. Generalnie w pracy bez zmian. Postaram się Was nadrobić, ale jak ostatnio bylam było 323 strony a teraz ponad 100 wiecej jestescie niesmaowite :-p

Z objawów (oprócz braku @), to głownie mam masakryczne problemy z cerą, normalnie od czasów bycia nastolatką tak nie miałam. Co do bóli brzucha, to czasem pobolewa, ale to może byc tak na okres.
Przynajmniej narazie jeszcze nie doczytałam czy to objaw za, czy przeciw ciązy, ale cały czas mam wrażenie, że okres dostałam (bez wkładki ani rusz) i co 5 minut pedze do łazienki sprawdzać. I siedzi człowiek w pracy i non stop myśli, czy juz się tam mały człowieczek rozwija, czy jeszcze nie.
Anulka198424 co do testu w dniu spodziewanej @ to zdaje sobie sprawe, ze nie jest do konca wiarygodny. Dlatego zamierzam powtórzyc i mam nadzieje, ze tak jak Tobie teraz po kolejnym tygodniu juz cos pokaze.

Co do tego czy ma być chłopiec, czy dziewczynka, to chyba wolałabym dziewczynke, mam wrażenie, ze łatwiej mi będzie się z nią porozumieć jak będzie starsza. Acz moj partner chyba by chłopca wolał...

katka u mnie tez dzisiaj krolowaly nalesniki :D

Ja bylam na miescie i kupilam test :zawstydzona/y: tylko zastanawiam sie po co skoro jest na nim napisane ze wykrywa 99% nastepnego dnia po spodziewanej @ a do tego jeszcze 6 dni (oszaleje).

Czy ja wolabym chlopca czy dziewczynke? Powiem tak, 3 chlopakow mam wiec jedna panna by sie przydala ;)
W mojej drugiej ciazy strasznie sie zrazilam do USG. Od poczatku az do 9go miesiaca lekarz pokazywal mi zdjecie corki, piekne wargi sromowe itp. Rozowego nie kupowalam bo nie lubie tego koloru. NA porodowke jedynie mialam rozowy kocyk, spioszki w kwiatuszki, no i przyjmujac mnie do porodu naszykowali rozowa opaske na reke. Po 5 godzinach parcia uslyszalam - MA PANI SYNA :szok: i pytanie lekarza widzac moja mine 'a co mialo byc?' :szok: Cala rodzina juz pokupowala prezenty itp a tu syn. Oczywiscie ja sie ciesze bo cala ciaze czulam sie na chlopca. Tym razem na pewno! nie chce wiedziec jaka bedzie plec.

Hej dziewczyny.
No lipcówką już nie będę :-:)-:)-:)-( przylazła @ dziś rano w pracy:-:)-( bolało:-:)-:)-(
ale przygotowałam już kalendarzyk dni płodnych oczywiście wersje w zależności jaki będzie cykl, jak na razie wychodzi na przemian 31,27,31,27,30, kupuje siemię lniane, o to moje postanowienia:-) ale że się nie udało:no: nie mogę w to uwierzyc:no: Kobietka dopisz mnie do listy podaję przedział 09.12-12.12.
Katka trzymam kciuki kochana, może tobie się udało, życzę ci tego.&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry