reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Tak jeżeli by się udało to będzie pierwsze, pewnie dlatego taka nakręcona jestem :rofl2:

Iwonka-biedronka 18 masz dostać @?

reklama
Kurczę, ja mam mieć 16, a nie mam tylu objawów co Ty.. W sumie nie mam chyba żadnych, wczoraj i przedwczoraj jakby mnie trochę ciągnął prawy jajnik i wydaje mi się, że jest bardziej mokro niż zwykle w tym czasie, ale tak to nic:-(

Kurczę, ja mam mieć 16, a nie mam tylu objawów co Ty.. W sumie nie mam chyba żadnych, wczoraj i przedwczoraj jakby mnie trochę ciągnął prawy jajnik i wydaje mi się, że jest bardziej mokro niż zwykle w tym czasie, ale tak to nic:-(

W pierwszej ciazy nie mialam absolutnie zadnych objawow! Jakos dwa dni przed zrobieniem testu mialam odruch wymiotny podczas mycia zebow (to samo miala moja mama, pamietam jak mi opowiadala). Dopiero potem test i nic przez cala ciaze. Piersi mi urosly sporo jakos w 10-12tc, czesto sikala. Ale poza tym nie mialam zadnych ciazowych objawow.

W drugiej ciazy czulam ze to to (drugi cykl staran) kilka dni po zaplodnieniu bo wszystko dookola pachnialo mi na rybe. Pamietam ze w dniu spodziewanego okresu szyjka mi uciekla tak wysoko do gory ze nie umialam jej zbadac. Test - pozytywny. Dopiero potem bol piersi, czeste siusianie i nic przez cala ciaze.

Teraz sie okaze ;) Z kazda kolejna ciaza (staraniem) bardziej sie wslu****e w siebie. Rozne objawy mozna sobie wmowic ale tego ze owulacji dziennie boli podbrzusze, jest mokro racze nie.
Nie chce sie nakrecac ale mam cicha nadzieje ze to co sie ze mna dzieje to wlasnie TO.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczyny!
Katka - ciągle trzymam kciuki &&& Testuj jutro rano! Chyba, że jeszcze dziś? ...
Ritta - jak fajnie że w końcu do domu :)

Taka piekna pogoda, a ja musze siedziec w pracy :(

Ritta - dobrej drogi do domu! :)

Katka, nadal trzymam kciuki! Poczekaj już z tym testem do jutra rano...

Fimka, a jak sytuacja u Ciebie? @ przyszła czy nie...? Bo ja już się pogubiłam. Przepraszam, że pytam, jeśli już pisałaś.

reklama
Do góry